Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cele mai şocante faze din „Anatomia lui Grey”

4 October 2011

Până vom vedea şi noi seria a şaptea, în toamna asta, postul naţional de televiziune ne oferă sezonul şase al serialului „Anatomia lui Grey', la a doua difuzare. Fanii poveştii cu medici au de ce se bucura, pentru că această serie începe şi se termină cu scene şocante.

Marţi, 4 octombrie, de la 21.00, postul naţional de televiziune începe difuzarea celei de-a şasea serii din „Anatomia lui Grey', în care George (T.R. Knight) moare şi dispare din serial, iar Izzie (Katherine Heigl) învinge cancerul, dar părăseşte şi ea povestea. Câte două episoade ale serialului vor fi difuzate marţea, din 4 octombrie, la TVR 1 (cu excepţia zilelor când se joacă meciurile din UEFA Champions League, atunci fiind difuzat un singur episod).

Pentru a sărbători şase sezoane de „Anatomia lui Grey', am adunat mai jos cele mai tari zece momente din serial (din primele șapte sezoane, căci, recunoaștem, fiind noi superfani, le-am văzut pe toate)

callie-are-un-accident-de-main

Picture 10 of 10

CALLIE ARE UN ACCIDENT DE MAŞINĂ (sezonul 7, episodul 18). Arizona (Jessica Capshaw) o cere de soţie pe Callie (Sara Ramírez) într-un moment nepotrivit: la volan, iar cea din urmă – care este însărcinată – e grav rănită. Cu răni grave la cap, Callie îşi petrece tot episodul văzându-şi corpul din exterior şi cântând!

Text: Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare