; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cele mai şocante faze din „Anatomia lui Grey”

04 October 2011

Până vom vedea şi noi seria a şaptea, în toamna asta, postul naţional de televiziune ne oferă sezonul şase al serialului „Anatomia lui Grey', la a doua difuzare. Fanii poveştii cu medici au de ce se bucura, pentru că această serie începe şi se termină cu scene şocante.

Marţi, 4 octombrie, de la 21.00, postul naţional de televiziune începe difuzarea celei de-a şasea serii din „Anatomia lui Grey', în care George (T.R. Knight) moare şi dispare din serial, iar Izzie (Katherine Heigl) învinge cancerul, dar părăseşte şi ea povestea. Câte două episoade ale serialului vor fi difuzate marţea, din 4 octombrie, la TVR 1 (cu excepţia zilelor când se joacă meciurile din UEFA Champions League, atunci fiind difuzat un singur episod).

Pentru a sărbători şase sezoane de „Anatomia lui Grey', am adunat mai jos cele mai tari zece momente din serial (din primele șapte sezoane, căci, recunoaștem, fiind noi superfani, le-am văzut pe toate)

cristina-pierde-sarcina

Picture 1 of 10

CRISTINA PIERDE SARCINA (sezonul 2, episodul 3). Relaţia Cristinei (Sandra Oh) cu Burke (Isaiah Washington) are drept rezultat o sarcină, dar înainte să-l anunţe pe acesta vestea, Cristinei i se face rău în sala de operaţii. Addison Montgomery (Kate Walsh) o operează, dar sarcina extrauterină nu poate fi salvată.

Text: Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare