Homepage  / Vedete străine

Cele mai scumpe 20 de nunți ale celebrităților. Cine sunt vedetele care au cheltuit milioane de dolari pentru evenimentele nupțiale

Cele mai scumpe 20 de nunți ale celebrităților. Cine sunt vedetele care au cheltuit milioane de dolari pentru evenimentele nupțiale
22

de Redactia Tvmania,

Când vine vorba de nunțile costisitoare ale celebrităților, vedetele din această listă au cheltuit o avere pentru „cea mai frumoasă zi din viața lor”! În timp ce unele vedete optează pentru ceremonii secrete, aceste celebrități nu au precupețit nicio cheltuială și au ajuns pe lista celor mai costisitoare nunți din toate timpurile.

Nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles nu a avut un final fericit, dar este în continuare considerată standardul de aur pentru nunțile spectaculoase. De la superba ei trenă de 25 de metri până la sărutul de la balcon, multe mirese și miri celebri au încercat să imite aceleași momente perfecte.

Totuși, o nuntă cu buget mare nu garantează o poveste fericită până la adânci bătrâneți. Întrebați-o doar pe Kim Kardashian, care ocupă două locuri în această listă a nunților costisitoare. Vedeta a avut îndoieli în noaptea dinaintea nunții sale de 10 milioane de dolari cu Kris Humphries în 2011, dar nu a vrut să dezamăgească pe nimeni. „Am simțit presiune, am crezut că îi voi dezamăgi pe toți”, a spus ea, potrivit Us Weekly. „Am fost plătiți pentru ca nunta să apară în reality-show. Mi-am dorit o nuntă mai mare decât ceea ce aveau de gând să plătească ei.”

Totuși, o nuntă extravagantă nu înseamnă „divorț iminent” în 100% din cazuri! Aruncați o privire pe lista celor mai scumpe nunți ale celebrităților de-a lungul deceniilor, avem sentimentul că unele dintre aceste cupluri vă vor surprinde!

Cele mai scumpe nunți ale vedetelor

1993: Mariah Carey & Tommy Mattola

Nunta lui Mariah Carey cu Tommy Mottola a fost ziua în care Mariah Carey a fost cu adevărat o prințesă. Ea s-a inspirat din nunta regală a Prințesei Diana și a ales să poarte o rochie Vera Wang de 25.000 de dolari, cu o trenă foarte lungă și o tiară. Nunta, în valoare de 500.000 de dolari, a avut loc la biserica episcopală St. Thomas din New York. Mai târziu, 300 de invitați, printre care și Barbra Streisand și Ozzy Osbourne, s-au îndreptat spre elegantul Metropolitan Club.

Cuplul și-a anunțat despărțirea în 1997.

1994: Céline Dion și René Angélil

În anii 1990, trena era cu siguranță un element de nelipsit la rochiile de mireasă. Céline Dion a avut grijă să aibă una lungă de 6 metri, la care a adăugat o bijuterie tip coroană, care cântărea șapte kilograme. Nunta cuplului, în valoare de 500.000 de dolari, a fost transmisă la televizor.

File photo : Quebec pop star Celine Dion leaves the church with her husband Rene Angelil after their wedding ceremony in Montreal, Saturday, Dec. 17, 1994. Rene Angelil, the husband and former manager of Celine Dion, has died aged 73, the singer has announced. Mr Angelil, who Dion married in 1994 and with whom she has three children, died at home in Las Vegas from cancer. Dion took two career breaks to look after Mr Angelil after he was diagnosed with throat cancer, first in 2000. Photo by Ryan Remiorz/CP/ABACAPRESS.COM

1999: Victoria și David Beckham

Victoria și David Beckham au ocupat un castel din Dublin împreună cu 250 dintre cei mai apropiați prieteni ai lor pentru a spune „Da”. Ei au cheltuit 800.000 de dolari pentru festivitățile care au inclus un concert al lui Elton John, rochia ei uimitoare Vera Wang cu o trenă de 6 metri și o schimbare de garderobă pentru recepție.

2018: Priyanka Chopra & Nick Jonas

Nimeni nu a avut parte de mai multe petreceri de nuntă decât Priyanka Chopra și Nick Jonas, care s-au bucurat de trei ceremonii indiene și de o nuntă creștină în 2018. Din estimările E! News, festivitățile care au durat o săptămână au costat peste 800.000 de dolari, iar Chopra a rezumat cel mai bine situația pentru Vogue, glumind: „Oamenii vor avea nevoie de vacanțe după această nuntă”.

2000: Brad Pitt & Jennifer Aniston

O mare parte din prețul de 1 milion de dolari a provenit de la securitatea necesară pentru a-i ține pe păstra Jennifer Aniston și a lui Brad Pitt la adăpost de ochii curioși ai paparazzilor în timp ce își spuneau jurămintele de nuntă în Malibu, California, lângă Oceanul Pacific.

După cum știm cu toții, cuplul a ajuns la divorț în 2005.

2014: Eric Johnson & Jessica Simpson

Jessica Simpson și Eric Johnson au pus la bătaie aproximativ 1,4 milioane de dolari pentru o petrecere de patru zile la San Ysidro Ranch din California. Doar rochia Carolina Herrera a lui Simpson a fost estimată la 30.000 de dolari, în timp ce bijuteriile au costat alte 750.000 de dolari.

2000: Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas

Când două vedete de primă mână se căsătoresc, este de la sine înțeles că nunta va costa mult. Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au organizat ca la carte nunta lor din 2000, organizată la Hotelul Plaza din New York. Au avut în program un spectacol oferit de Jimmy Buffett și Art Garfunkel, un cor galez format din 40 de membri. Peste 350 de prieteni de la Hollywood au venit la nunta lor de 1,5 milioane de dolari, printre care Jack Nicholson, Meg Ryan și Goldie Hawn.

2000: Guy Ritchie & Madonna

În ciuda faptului că sunt despărțiți din 2008, nunta scoțiană a Madonnei și a lui Guy Ritchie rămâne una dintre cele mai scumpe evenimente de acet fel din toate timpurile. În total, prințesa pop și regizorul britanic ar fi cheltuit 2,1 milioane de dolari pentru nuntă.

Madonna a purtat o rochie Stella McCartney în stil gotic și o tiară despre care se zvonește că ar valora 170.000 de lire sterline, potrivit Grazia.

2014: Kim Kardashian și Kanye West

Căsătoria lui Kim Kardashian cu Kanye West a costat mult mai puțin decât cea cu Kris Humphries, dar tot a fost costisitoare. Cu un preț de aproximativ 2,8 milioane de dolari, evenimentul, organizat în Italia, a adus laolaltă 200 de invitați, iar Andrea Bocelli a cântat în istorica locație Forte di Belvedere.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Kim Kardashian West celebrates 4th wedding anniversary with Kanye! *FILE PHOTOS*Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

West și Kardashian s-au despărțit în 2021. Cei doi au împreună patru copii.

2006: Katie Holmes & Tom Cruise

Katie Holmes și Tom Cruise au organizat nunta la un castel italian. O mare parte din bugetul de 3 milioane de dolari a fost alocat pentru a îmbrăca nuntașii în Giorgio Armani și pentru ca Andrea Bocelli să le cânte o serenadă la cină. Printre invitații lor de primă mână s-au numărat Will Smith și Jada Pinkett Smith, John Travolta și Kelly Preston, David Beckham și Victoria Beckham, precum și Marc Anthony și Jennifer Lopez.

Cei doi și-au încheiat căsnicia în 2012.

2009: François-Henri Pinault & Salma Hayek

În 2009, Salma Hayek și Francois-Henri Pinault au mers la altar într-unul dintre cele mai dramatice locuri posibile, faimosul Teatro La Fenice din Veneția. Cu prieteni precum Woody Harrelson, Penelope Cruz și Bono prezenți, au cheltuit cu ușurință 3,5 milioane de dolari în ziua nunții lor.

2022: Brooklyn Beckham & Nicola Peltz

Brooklyn Beckham & Nicola Peltz ar fi avut o nuntă chiar mai scumpă decât a celebrilor părinți ai mirelui, David și Victoria Beckham: a costat 4 milioane de dolari. Ea a purtat o rochie Valentino Haute Couture în fața unor invitați precum Eva Longoria, Spice Girl Mel C și Serena Williams, iar nunta a fost organizată la proprietatea familiei Peltz din Palm Beach, Florida.

2015: Joe Manganiello & Sofia Vergara

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Sofia Vergara și Joe Manganiello au avut o nuntă extravagantă – le plac casele mari și nunțile luxoase. Ziua lor de 4 milioane de dolari a inclus rochia de mireasă Zuhair Murad, creată la comandă, care a necesitat 1.600 de ore pentru a fi realizată, cei 400 de invitați și locația foarte sofisticată de la The Breakers Palm Beach Hotel.

Despărțirea lor șocantă a fost anunțată în 2023.

2014: Amal & George Clooney

Nunta din Italia a lui George și Amal Clooney a fost la fel de fastuoasă și elegantă cum te-ai aștepta de la acest cuplu uimitor. De la rochia ei de 380.000 de dolari, făcută la comandă de Alexander McQueen, până la smochingul lui, o creație Giorgio Armani în valoare de 5.000 de dolari, cei doi au pășit spre altar cu mult stil. Până la finalul extravagantului weekend de nuntă de trei zile, cuplul a adunat o notă de plată de 4,6 milioane de dolari, potrivit E! News.

2012: Jessica Biel & Justin Timberlake

Jessica Biel a fost foarte frumoasă în roz când s-a căsătorit cu Justin Timberlake în 2012, într-o rochie personalizată Giambattista Valli Haute Couture, care se pare că a costat 100.000 de dolari. A fost o nuntă cu destinație italiană, la care au fost prezenți prieteni apropiați, precum Jimmy Fallon, Andy Samberg și Questlove, și nu s-au făcut economii, deoarece costul final al nunții ar fi ajuns la 6,5 milioane de dolari.

2013: Yvette Prieto și Michael Jordan

După ce a așteptat 8 ani pentru a se căsători cu cea de-a doua soție a sa, iubita sa de mult timp Yvette Prieto, Michael Jordan nu a precupețit nicio cheltuială la nunta lor fastuoasă din Florida. 2.000 de invitați, printre care multe vedete de primă mână, s-au adunat în același loc în care Trump s-a căsătorit cu Melania.

Prieto a purtat o rochie împodobită cu cristale Swarovski, iar cortul de 40.000 de metri pătrați în care a avut loc recepția a fost numit cel mai mare din istoria nunților. În total, nunta a costat 14 milioane de dolari în banii de astăzi.

2011: Kris Humphries și Kim Kardashian

Căsătoria dintre Kim Kardashian și Kris Humphries a durat doar 72 de zile, dar nunta a costat o avere. Bugetul a fost de 10 milioane de dolari, potrivit The Hollywood Reporter, ceea ce înseamnă aproximativ 139.000 de dolari pe zi. Nunta cuplului, desfășurată în Montecito, a apărut, de asemenea, în show-ul „Keeping Up With the Kardashians”, dar uniunea a fost sortită eșecului încă de la început. Printre invitați s-au numărat Lindsay Lohan, Eva Longoria și Serena Williams.

2011: Kate Middleton și Prințul William

Prințul William și Kate Middleton au cheltuit în jur de 1 milion de dolari pentru recepția de la nunta lor. Cu toate acestea, 33 de milioane de dolari au fost cheltuite pentru securitate, ceea ce a ridicat totalul la 34 de milioane de dolari. Cea mai mare cheltuială a Prințului și Prințesei de Wales a fost pe cele două torturi de nuntă, în valoare de 80.000 de dolari.

Rochia lui Catherine a semănat cu cea purtată de prinţesa de Monaco, Grace Kelly, în 1956.  Diferenţa a fost faptul că soţia prinţului William a avut decolteu (în “V”), iar rochia purtată de Grace Kelly a fost până la baza gâtului. William a purtat la nunta sa o uniformă militară roşie de gală, care reprezintă rangul său de colonel în Garda Irlandeză.

Tortul de la nunta prințului William cu Kate Middleton a dărâmat ușile la Palatul BuckinghamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 22

2018: Meghan Markle și Prințul Harry

La șapte ani după ce fratele său mai mare s-a căsătorit, prințul Harry a mers la altar cu Meghan Markle, iar nunta l-a costat aproximativ 2,7 milioane de dolari. Cu toate acestea, 94% din banii pentru nuntă (40,1 milioane de dolari, potrivit CNBC) au fost puși deoparte pentru securitate. În final, nunta lui Harry a costat 42,8 milioane de dolari.

Meghan Markle, dezvăluiri despre nunta ei cu Prințul HarryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 22

1981: Prințesa Diana și Prințul Charles

Nunta prințesei Diana cu prințul Charles a fost o afacere globală care a costat 48 de milioane de dolari în 1981 (aproximativ 156 de milioane de dolari astăzi, potrivit People). Toți ochii erau ațintiți asupra Dianei și a trenei sale impresionante, creată de David și Elizabeth Emanuel pentru Alexander McQueen. Ea a știut cum să facă o intrare grandioasă în fața a 3.000 de invitați prezenți și a recordului de 750 de milioane de oameni care o urmăreau în întreaga lume.

HRH PRINCESS DIANA – HRH Princess of WalesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 22

Sursa foto: Hepta, Arhivă Tvmania

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton