Homepage  / Netflix

Care sunt cele mai populare filme și seriale de pe Netflix

Care sunt cele mai populare filme și seriale de pe Netflix

de Roxana Mirea,

Netflix a dezvăluit care sunt cele mai urmărite filme și seriale ale platformei de streaming video. Compania le oferă abonaților lor o listă de filme și programe de televiziune variate. În plus, mai mulți oameni preferă să își petreacă timpul liber în compania unui film sau serial bun, pentru a evada din viața cotidiană și a uita de grijile de zi cu zi. Iată care sunt cele mai urmărite filme și seriale de pe Netflix.

Netflix: cele mai urmărite filme și seriale

Mulți dintre noi alegem să ne petrecem timpul liber pe Netflix, în compania unui film bun sau a unui serial care să ne facă să uităm noțiunea timpului, ceasul să arate ora cinci dimineața, iar noi să fim tot în fața laptopului sau televizorului. Cine are nevoie de somn atunci când a descoperit un serial excelent, nu-i așa?

Ei bine, în cazul în care vă întrebați care sunt cele mai populare filme și seriale de pe Netflix, vă venim în ajutor și vă oferim răspunsurile de care aveți nevoie. Recent, Ted Sarandos, unul dintre co-fondatorii Netflix, a dezvăluit, în cadrul conferinței Code, care sunt cele mai urmărite seriale și filme de pe această platformă de streaming video, în funcție de numărul de conturi și de orele vizionate.

Cele mai populare filme și seriale de pe Netflix

Prima statistică pe care a prezentat-o Ted Sarandos dezvăluie care sunt cele mai populare seriale și filme de pe Netflix în funcție de numărul de conturi care au urmărit respectivele producții.

Pe primul loc se află primul sezon din Bridgertone, urmărit de 82 de milioane de abonați.

Continuăm categoria seriale, și vă spunem că pe locul 2 se află Lupin și The Witcher, urmărite de circa 76 de milioane de abonați. Aceste seriale sunt urmate de primul sezon din Sex/Life, urmărit de 67 de milioane de abonați.

Trecem acum la categoria filme.

Pe primul loc se află Extraction, un titlu exclusiv Netflix, care a fost urmărit de circa 99 de milioane de abonați.

Pe locul al doilea se află Bird Box, cu 89 de milioane de abonați care au urmărit acest film. Bird Box este urmat de Spenser Confidential, cu 85 de milioane de conturi, potrivit broadbandtvnews.com.

Cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în funcție de numărul de ore de vizionare

Cea de-a doua statistică dezvăluită de Ted Sarandos ne arată care sunt cele mai populare filme și seriale de pe Netflix în funcție de numărul de ore rulate.

În ceea ce privește serialele, pe primul loc se află tot Bridgerton, cu 625 de milioane de ore. Ei bine, în ceea ce privește locul al doilea, situația se schimbă, acesta fiind ocupat de partea a patra din Casa de papel/Money Heist, cu circa 619 de milioane de ore.

Lupin: Part 1 nu se regăsește deloc în top 10 în cazul acestei statistici, semn că oamenii și-au pierdut rapid interesul și nu au urmărit până la sfârșit.

Pe locul trei se află Stranger Things cu 583 milioane de ore vizionate, iar The Witcher, în cazul de față, se află pe locul patru.

Acum, să ne îndreptăm atenția asupra filmelor.

Pe locul 1 se află Bird Box, cu 282 de milioane de ore vizionate, iar pe locul 2 se află Extraction, cu 231 de milioane de ore vizionate.

Având în vedere prima statistică, de data aceasta rolurile au fost inversate. Pe locul trei se află filmul The Irishman, cu 215 de milioane de ore vizionate.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton