Homepage  / Vedete străine

Cele mai neinspirate și bizare ținute de la MTV Video Music Awards 2024

Cele mai neinspirate și bizare ținute de la MTV Video Music Awards 2024
8

de Roxana Mirea,

Cea de-a 40-a ediție a MTV Video Music Awards 2024 a adunat pe 11 septembrie un număr impresionant de vedete. Evenimentul a reprezentat un prilej pentru multe staruri să facă tot posibilul pentru a ieși în evidență pe covorul roșu. Ei bine, multe vedete au atras atenția prin ținutele lor transparente sau extrem de decupate. Iată cele mai neinspirate ținute de pe covorul roșu de la MTV Video Music Awards 2024.

Ținute neinspirate la MTV Video Music Awards 2024 

Decernarea MTV Video Music Awards a fost un prilej pentru multe vedete să facă tot posibilul pentru a ieși în evidență. Și nu neapărat într-un mod pozitiv. Starurile au transformat covorul roșu într-un spectacol bizar, cu ținute excentrice. Multe vedete au optat pentru ținute care mai de care mai transparente.

De la artiști la prezentatori și gazda, Megan Thee Stallion, a fost o paradă de look-uri pure de admirat. Chappell Roan, Anitta, Margaret Qualley, Coco Jones, Lisa, Benson Boone și Tate McRae au purtat doar câteva dintre ținutele care au furat privirile tuturor.  

Megan Thee Stallion 

Megan Thee Stallion a sosit la VMA într-o rochie sculpturală, cu dresuri transparente sub un corset fără bretele, dând iluzia că a ieșit din fusta de sirenă învelită în tafta a rochiei sale. 

MTV Video Music Awards 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Chappell Roan 

Chappell Roan a purtat o rochie transparentă, fluidă, de la Y/Project, cu mănuși fără degete, care i-au scos în evidență manichiura metalică cu perle. 

Anitta 

Cântăreața braziliană Anitta a purtat practic o rochie de mireasă bizară, spre groaza criticilor de modă. Anitta a purtat o ținută transparentă de la Dolce & Gabbana, care a constat dintr-un voal, o fustă și ciorapi vaporoși. 

Anitta, la MTV Video Music Awards 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

Margaret Qualley 

Margaret Qualley a îmbrățișat atât tendința ținută transparentă, cât și tendința de franjuri cu o rochie împodobită cu tul, care a avut o talie joasă și fustă cu pene. 

Coco Jones 

Coco Jones a purtat o rochie sculpturală luminoasă, transparentă, de la Lever Couture, asortată cu tocuri argintii cu barete și brățări strălucitoare. 

Tate McRae 

Tate McRae a imitat momentul lui Britney Spears de la VMA-urile din 2001, purtând o rochie mini din dantelă cu gât înalt și mânecă lungă pe deasupra unei lenjerii intime. 

Sasha Colby 

Sasha Colby a purtat o rochie drapată cu puncte de cristal de la Christian Siriano. 

Addison Rae 

Addison Rae, în vârstă de 23 de ani, și-a făcut apariția într-o lenjerie intimă albă, cu… jumătate de fustă de tul. 

Câștigătorii MTV Video Music Awards 2024

La cea de-a de-a 40-a ediție a MTV Video Music Awards 2024, Taylor Swift, Sabrina Carpenter și Chappell Roan s-au regăsit printre marii câștigători ai serii. De altfel Taylor Swift conducea cu 12 nominalizări. Ea a obținut șapte premii, pierzându-l pe cel pentru piesa anului în fața Sabrinei Carpenter.

MTV Video Music Awards 2024 – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton