Homepage  / Vedete străine

Cele mai neinspirate ținute de la Met Gala 2024. Lana del Rey și modelul Gigi Hadid, criticate pentru rochiile alese

Cele mai neinspirate ținute de la Met Gala 2024. Lana del Rey și modelul Gigi Hadid, criticate pentru rochiile alese
21

de Cristina Țapu,

Met Gala 2024 a trecut, iar iubitorii de modă și-au spus deja părerile despre look-urile de pe covorul roșu din acest an. Iată care dintre vedete nu au ținut cont de dress code-ul impus și au avut ținute neinspirate.

Cele mai neinspirate ținute de la Met Gala 2024

Tema evenimentului anual de modă, care a avut loc luni, 6 mai, la Metropolitan Museum of Art, a fost „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” – care a coincis cu deschiderea expoziției Costume Institute, axată pe 50 de piese de modă semnificative din punct de vedere istoric, unele prea fragile pentru a mai fi purtate vreodată.

La fel ca în fiecare an, Gala Met 2024 a venit și ea cu propriul cod vestimentar. Invitații Met Gala au fost sfătuiți să urmeze tematica „The Garden of Time”, care se inspiră dintr-o povestire cu același titlu scrisă de JG Ballard în 1962. Redactorul-șef al revistei Vogue și curatorul de lungă durată al Met Gala, Anna Wintour, i-a instruit pe invitați să urmeze un cod vestimentar strict, însă unele dintre vedete nu au ținut cont de acest aspect.

Dua Lipa a purtat o creație bizară semnată de Marc Jacobs

Dua Lipa, care și-a lansat vinerea trecută cel mai recent album, „Radical Optimism” a ales să afișeze un stil rock ‘n’ roll și a purtat negru, o ținută semnată de către Marc Jacobs, care a și însoțit-o pe covorul roșu.

Look-ul ei nu a fost, însă apreciat, de către criticii vestimentari, care au susținut că întreaga apariție a fost una care a creat un aspect neglijent.

Kim Kardashian nu a putut poza din cauza rochiei

Nici Kim Kardashian nu a respectat dress code-ul și a ales să poarte o rochie argintie, cu mult sclipici, transparentă în partea de jos și însoțită de un corset care i-a creat o talie minusculă.

Kim abia s-a putut mișca pe covorul roșu și a avut probleme atunci când a trebuit să pozeze la panou.

Proaspăt cap de afiș la festivalul de muzică Coachella de luna trecută, Lana Del Rey a pășit plină de încredere pe covorul de la Met Gala. Și, ca de obicei, cântăreața a prezentat un look vestimentar eteric și întunecat, dar romantic, pentru eveniment.

Lana Del Rey, îmbrăcată în voal transparent și ramuri de păducel

Look-ul impresionant al Lanei Del Rey a făcut referire la un look de colecție marca Alexander McQueen din colecția de toamnă 2006; McGirr a dorit să celebreze savoir-faire-ul atelierului într-un mod nou, contemporan.

Rezultatul a fost o rochie cu corset din mătase și tul – toate brodate manual cu ramuri de păducel din bronz martelat, inspirate de forma sculpturilor realizate de artistul elvețian Alberto Giacometti. Pentru un finisaj dramatic, McGirr a creat o coafură specială pentru Del Rey, folosind ramuri naturale de păducel și acoperindu-le cu un voal de tul transparent. Cu toate acestea, Lana Del Rey nu s-a aflat în topul preferințelor criticilor de modă.

Pe lista vedetelor care nu au reușit să impresioneze se mai numără și actorul Chris Hemsworth, Matt Damon, Morgan Spector, Donald Glover, fotomodelul Gigi Hadid, precum și creatoarea de conținut și femeia de afaceri Kylie Jenner.

Vezi mai jos cele mai neinspirate ținute de la Met Gala 2024

2024 Costume Institute Benefit Gala held on May 6, 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton