Homepage  / Vedete străine

Cele mai neinspirate ținute de la gala Premiilor Oscar 2024. Ariana Grande a atras toate privirile

Cele mai neinspirate ținute de la gala Premiilor Oscar 2024. Ariana Grande a atras toate privirile
15

de Cristina Țapu,

Duminică, 10 martie, a avut loc cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar, iar vedetele s-au afișat în ținute extravagante pe covorul roșu. Din păcate, unele dintre ele au ales articole nepotrivite pentru marea gală a cinematografiei, iar aparițiile lor au fost criticate în presa internațională. Iată o parte dintre cele mai neinspirate alegeri vestimentare!

Cele mai neinspirate ținute de la decernarea Premiilor Oscar 2024

La prima vedere, Erika Alexander, în vârstă de 54 de ani, a purtat o rochie albă, aparent simplă și fără bretele. Totuși, surpriza a venit în partea de jos a creației, unde se desfășura o fustă imensă în stil tutu, de culoare neagră, accesorizată cu tulle mov, roz și verde.

Oscars 2024: RED CARPETIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Billie Eilish, cunoscută deja pentru stilul său vestimentar neconformist, a provocat reacții mixte cu ținuta ei. Artista a ales să poarte o fustă alb-negru din tweed, însoțită de un blazer negru și rigid, prevăzut cu nasturi albi.

Criticii de modă au susținut că alegerea lui Billie nu a fost una potrivită unui eveniment atât de grandios precum decernarea Premiilor Oscar, însă artista este deja renumită pentru faptul că adoră să sfideze dress code-urile.

Ariana Grande, criticată dur pentru ținuta afișată la Premiile Oscar 2024

Janae Collins, vedeta din „Killers of the Flower Moon”, a ales să poarte roz. Mult roz. A optat pentru o fustă voluminoasă, tot din tulle, care a întors toate privirile. Cu toate că intenția sa era să emane eleganță, rezultatul a avut mai degrabă un efect comic. Astfel, aceasta a ajuns pe lista celor mai prost îmbrăcate vedete de la Premiile Oscar 2024, conform observațiilor făcute de către Dailymail.uk.

Într-un clasament realizat de revista Cosmopolitan, Ariana Grande nu a primit laude pentru prezența sa pe covorul roșu la Oscar 2024. Un critic de modă pentru această prestigioasă publicație a comentat: „Dacă oricine altcineva ar fi purtat acea cuvertură pe covorul roșu, ne-am fi dat ochii peste cap, dar ea poate scăpa cu absurditatea ei.”

În aceeași categorie a vedetelor prost îmbrăcate la Oscar 2024, se regăsește și Dwayne „The Rock” Johnson. Actorul în vârstă de 51 de ani a pășit pe covorul roșu într-un costum gri, care nu l-a avantajat, conform sursei menționate anterior.

Sursă foto: Hepta

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton