Homepage  / Vedete străine

Cele mai importante nunți ale actrițelor din serialele turcești. Pinar Deniz și Eda Ece, printre cele mai superbe mirese

Cele mai importante nunți ale actrițelor din serialele turcești. Pinar Deniz și Eda Ece, printre cele mai superbe mirese
24

de Roxana Mirea,

Actrițele din serialele turcești nu doar că impresionează pe micile ecrane prin talentul lor și poveștile de dragoste interpretate, dar multe dintre ele au trăit momente speciale și în viața reală, prin nunți spectaculoase. Ceremoniile fastuoase, ținutele de vis și invitații de renume au transformat aceste evenimente într-o sursă de inspirație pentru fani și nu numai. De la nunți tradiționale la ceremonii moderne, poveștile de iubire ale actrițelor turce au captat atenția publicului la fel de mult ca rolurile lor celebre. Iată care au fost cele mai memorabile nunți ale actrițelor din serialele turcești. 

Nunțile actrițelor din serialele turcești 

Pinar Deniz s-a căsătorit cu Kaan Yildirim

Frumoasa actriță Pinar Deniz (30 de ani) s-a măritat cu alesul inimii ei, actorul Kaan Yildirim, unul dintre cei mai râvniți burlaci din Turcia, moștenitorul unei importante companii din domeniul farmaceutic. Cei doi sunt împreună din 2022, iar în 2023 s-au logodit, spre bucuria celor apropiați.

Nunta a avut loc la Roma, cei doi alegând să petreacă doar în compania familiilor și a câtorva prieteni. Conform haberekspres.com.tr, la eveniment Pınar a ales o creație Vivienne Westwood, iar Kaan Yıldırım a purtat o ținută Tom Ford. Căsătoria nu este singurul lucru frumos din viața lui Pinar.

Pinar este cunoscută telespectatorilor din România din serialele “Patria mea ești și tu!”, “Iubirea: Curs pentru începători” (Netflix) și “Secrete de familie”.

Pinar Deniz (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Eda Ece s-a căsătorit cu Buğrahan Tuncer

Eda Ece, care a cucerit admirația a milioane de oameni din întreaga lume, s-a căsătorit, pe 21 iunie 2023, cu jucătorul de baschet Buğrahan Tuncer, după 4 ani de relație. Marele eveniment a avut loc la Four Seasons Bosphorus Hotel, una dintre locațiile preferate ale cuplului de pe malul Bosforului. Bijuteriile purtate de celebra actriță sunt de la bijuterii Tiffany&co, ca fel ca cele purtate la petrecerea de logodnă.

Eda Ece a purtat o rochie de mireasă mulată pe corp, cu trenă și un voal lung. Rochia, care este semnată de Zuhair Murad, a avut mâneci lungi, transparente. Designul și organizarea conceptului de nuntă au fost realizate de Aytül Ayke Weddings.

Nunta dintre Eda Ece și Buğrahan Tuncer a fost un eveniment grandios, cu o mulțime de invitați care s-au distrat pe cinste, potrivit postărilor actriței de pe Instagram. Pentru petrecerea de seară, Eda Ece a avut o altă rochie de mireasă, tot mulată pe corp, dar fără decolteu, fără mâneci și cu spatele gol.

eda-ece-din-pretul-fericirii-s-a-maritat-cum-a-aratat-in-rochie-de-miresa-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 24

Özge Gürel s-a căsătorit cu Serkan Çayoğlu

Serkan Çayoğlu şi Özge Gürel (ambii în vârstă de 37 de ani) s-au căsătorit religios în august 2022, într-o ceremonie organizată în Italia. Cu o lună înainte, cei doi actori turci s-au căsătorit civil, în Germania, la Karlsruhe, acolo unde locuiesc părinții lui Serkan.

Serkan Çayoğlu şi Özge Gürel au iubit întotdeauna Italia. Cu atât mai mult cu cât, acum 9 ani, cei doi se aflau chiar acolo. Povestea lor de iubire a început în timpul filmărilor pentru serialul turcesc „Sezonul cireșelor”.

De la bun început, cei doi ar fi plănuit să își unească destinele în Italia. Cu toate acestea, părinții lui Serkan au insistat ca tinerii să se căsătorească în Germania. Totuși, la o lună de la cununia civilă, visul îndrăgostiților s-a împlinit. Cuplul a călătorit la Verona, unde cei doi actori s-au căsătorit la Villa Rizzardi, în prezența celor mai apropiați prieteni și membri ai familiei.

Potrivit presei turce, închirierea vilei i-a costat pe tinerii căsătoriți 90.000 de lire turcești, adică aproximativ 5000 de euro. Cei doi actori ar fi plătit 75 de euro de persoană pentru organizarea cinei festive. Întreg evenimentul ar fi costat 140.000 de lire turcești.

Serkan Çayoğlu şi Özge Gürel, nuntă de vis în Verona. Ce rochii a purtat mireasa și cât a costat întreg evenimentulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 24

Berguzar Korel s-a căsătorit cu Halit Ergenc

Hatice Şendil, protagonista serialului „Dila” (Kanal D), s-a căsătorit, pe 29 mai 2015, cu actorul Burak Sağyaşar, cel care l-a jucat pe doctorul Pedro în ultimul sezon la serialului „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”. La nunta care a avut loc într-un hotel de lux din Istanbul au fost prezente şi prietenele lui Hatice, actriţele Selma Ergeç, Pelin Karahan şi Bergüzar Korel. Mai mult, aceasta din urmă a cântat o melodie pentru Hatice.

Preparatele culinare deosebite, muzica bine aleasă și organizarea impecabilă i-au ținut pe invitați “în priză” toată noaptea, iar ringul de dans s-a dovedit a fi neîncăpător. Când au deschis petrecerea cu tradiționalul dans al mirilor, Hatice și Burak s-au mișcat atât de grațios încât au fost comparați cu două lebede, după cum au mărturisit câțiva invitați.

Cu două săptămâni înainte de nuntă, Hatice Şendil a oraganizat alături de acestea petrecerea burlăciţelor.

Bergüzar Korel s-a căsătorit cu Halit Ergenç 

Nunta dintre Bergüzar Korel și Halit Ergenç este una dintre cele mai cunoscute și apreciate din lumea vedetelor turcești, mai ales datorită popularității cuplului în rândul fanilor serialelor turcești. Cei doi actori s-au cunoscut și s-au apropiat pe platourile de filmare ale serialului de mare succes „1001 de nopți” (Binbir Gece), unde au interpretat rolurile principale. În acea perioadă, Halit Ergenc era căsătorit cu actrița Gizem Soysaldı. Au divorțat în 2008. 

După ce au jucat în drama „1001 de nopți”, zvonurile despre relația amoroasă dintre Halit și Bergüzar au atras atenția. Cu toate acestea, cuplul a mărturisit că au început relația în 2008, când au mers împreună la Paris. S-au căsătorit pe 7 august 2009.

Ceremonia a avut loc la Istanbul, la Les Ottomans Hotel, un loc de lux pe malul Bosforului, perfect pentru o nuntă fastuoasă. Bergüzar Korel a purtat o rochie albă elegantă, simplă și rafinată, potrivită pentru stilul ei natural. Evenimentul a fost unul restrâns, dar a avut o atmosferă intimă și selectă, cu familie și prieteni apropiați, printre care numeroase figuri din lumea filmului și televiziunii turcești.

Bergüzar Korel s-a căsătorit cu Halit Ergenç Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 24

Fahriye Evcen s-a căsătorit cu Burak Özçivit

Burak și Fahriye formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul turcesc. În 2017 s-au căsătorit pe malul Bosforului și au împreună doi copii, pe Karan și pe Kerem. Fahriye („Kurt Seyit şi Şura”, „Poveste de familie”) și Burak (starul serialului “Dragoste infinită”) au format un cuplu și pe micile și marile ecrane, nu doar în viața de zi cu zi. Ei și-au dat replica în filmul „Așk Sana Benzer” (2015) și serialul de epocă „Çalikușu” (2013-2014).

burak-ozcivit-fahriye-evcen-wedding-photoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 24

Neslihan Atagül s-a căsătorit cu Kadir Doğulu 

Actorii Neslihan Atagül şi Kadir Doğulu au cucerit telespectatorii cu rolurile lor din producția „Destin la răscruce” („Fatih Harbiye”), pe platourile căreia s-au și îndrăgostit.

Pe Neslihan, celebră datorită rolului din serialul-fenomen „Dragoste infinită”, am văzut-o în serialul „Fiica ambasadorului”, difuzat în prezent de Kanal D. Actrița a părăsit distribuția din episodul 37 din cauza unor probleme de sănătate, iar în locul ei a venit ca protagonistă Tuba Büyüküstün („Dragoste de contrabandă”, „Iubire și răzbunare”).

Neslihan Atagul („Dragoste infinită”) și Kadir Dogulu („Destin la răscruce”) formează unul dintre cele mai iubite cupluri de actori din Turcia. Deși între ei este o diferență de vârstă de 11 ani, cei doi și-au unit destinele în anul 2016. 

Cum arată Neslihan Atagül, însărcinată pentru prima dată  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  21 / 24
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton