Homepage  / Vedete româneşti

Cele mai frumoase vedete însărcinate ale anului 2024. Ana Baniciu și Anca Dumitra vor deveni mame pentru prima dată

Cele mai frumoase vedete însărcinate ale anului 2024. Ana Baniciu și Anca Dumitra vor deveni mame pentru prima dată
79

de Roxana Mirea,

Un copil îți umple sufletul de fericire și te face să treci prin momente unice, iar această bucurie o împărtășesc mai multe vedete de la noi, în prezent. Printre persoanele publice care așteaptă un copil se numără Ana Baniciu, Anca Dumitra, Laura Cosoi și nu numai. Iată o listă cu vedetele care sunt însărcinate.

Update 10 mai 2024: Daniela Crudu a născut un băiețel, pe data de 5 mai 2024. Daniela a distribuit o imagine prin care l-a prezentat fanilor pe cel mai nou membru al familiei.

În dreptul imaginii în care apare fiul său, Daniela Crudu a scris un mesaj: „Duminică, 05.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu”. Fosta prezentatoare a dezvăluit fanilor și ce nume va purta fiul său: Dominic.

Fosta asistentă TV se bucură de cele mai frumoase momente din viața ei și s-a dedicat complet vieții de familie după ce a renunțat la televiziune. Daniela Crudu are acum două copii, primul fiind o fetiță pe nume Daiana.

daniela-cruduIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 75

Știre inițială:

Anca Dumitra este însărcinată pentru prima dată 

La un an de la căsătoria cu Manfred Spendier, Anca Dumitra a dat vestea cea mare fanilor. Este însărcinată și va deveni pentru prima oară mamă. 

„In a magical land, where dreams come true/ Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”, a scris actrița în dreptul imaginilor în care poartă o ținută care îi scoate în evidență burtica de gravidă. Fanii au fost emoționați de respectivele imagini și i-au transmis cele mai bune gânduri. 

Strălucești!”, „Mă bucur din suflet că ți s-a îndeplinit cea mai puternică dorință! Să ai o sarcină ușoară!”, „Cât ești de frumoasă!”, „Cea mai frumoasă graviduță!”, au fost doar o parte dintre comentariile fanilor. 

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au cununat civil la finalul anului 2022, iar în anul 2023 a avut loc cununia religioasă. 

Anca Dumitra, primele poze cu burtica de gravidăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 75

Alina Ceușan, însărcinată pentru a doua oară 

Alina Ceușan, în vârstă de 31 de ani, este însărcinată pentru a doua oară. Ea și Raul Tișa s-au căsătorit în anul 2019, iar în 2020 a venit le lume primul lor copil, Rock. Acum, Alina Ceușan a dezvăluit că va deveni mamă pentru a doua oară.   

„Dragul nostru Rock,  

Avantajul de a crește alături de un frate sau o soră este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea se spune că indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilărie.  

Ăsta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu cât și Raul vorbim din experiență pentru că fiecare dintre noi avem pe cine suna și la trei noaptea dacă este cazul. 2024 începe cu o nouă aventură, de data asta pentru toți trei. Viața noastră se va schimba din nou, în luna august… și sperăm ca schimbarea să vină în forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil.  

alina ceusanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 75

Nici nu știi ce călătorie frumoasă vă așteaptă pe voi doi și pe noi toți. Cât despre tine, our little one (n.r. micuțul nostru), abia așteptăm să te cunoaștem, să-ți arătăm lumea, să-ți explicăm sensul ei și al nostru. Rock te așteaptă și el cu excavatoarele. Zice că o să-ți placă… Și știi de ce am vorbit atât despre Rock în acest video care, de fapt, te anunță pe tine? Pentru că, în această casă și tu vei avea de așteptat la rând, din când în când, la fel care fratele tău mai mare. Ooo și ce frățior te așteaptă… Rock deja te iubește foarte mult. Ți-a pregătit și pătuțul”, a spus Alina Ceușan în video-ul prin care anunță că este însărcinată pentru a doua oară.  

Loredana Iordache va naște o fetiță 

Peste câteva luni, Loredana Iordache va intra cu drepturi depline în „clubul mămicilor”. Prezentatoarea Telejurnalului TVR 1 și TVR INFO va aduce pe lume o fetiță în luna mai, iar emoțiile cresc pe zi ce trece o dată cu sarcina, dar și cu… poftele. Un bun motiv pentru sesiuni de răsfățuri din partea viitorului tătic, care abia așteaptă să-și cunoască fiica. 

„Sunt în trimestrul al doilea de sarcină. E o perioadă extraordinară din viața mea, suntem extrem de fericiți pentru minunea pe care ne-a dat-o Dumnezeu! (…)  

Sincer, vestea a venit pentru amândoi ca o surpriză plăcută, dar neaşteptată. Deși erau câteva semne, am făcut un test de sarcină mai mult de curiozitate şi nu ne-a venit să credem. Apoi, la îndrumarea naşului, soţul meu a mers să mai ia trei teste de la farmacie, citez: „cu rezultat pozitiv”. Un fel de good luck charm. Toate au confirmat rezultatul iniţial. Acum, viitorul tătic este topit de iubire şi se pregăteşte temeinic pentru această nouă etapă din viața noastră. Cât despre răsfăţuri, recunosc că am fost mereu norocoasă cu el în acest aspect. Mă „citește” foarte bine, știe ce îmi doresc și face tot ce îi stă în putință să mă facă fericită! Și reușește!” ne-a spus Loredana Iordache, într-un interviu pentru TVMania.  

loredana-iordache-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  20 / 75

Ramona Păuleanu, însărcinată pentru a doua oară 

Ramona Păuleanu și partenerul ei, avocatul Adrian Cuculis vor deveni părinți din nou. Prezentatoarea TV este însărcinată în 5 luni. La prima sarcină, Ramona a născut prematur, la doar șase luni și a adus pe lume gemeni, o fetiță și un băiețel. Luca, micuțul ei, a stat luni de zile în spital, după ce a contractat un virus intraspitalicesc și a primit 16 diagnostice. Băiețelul a fost intubat aproape o jumătate de an. Acum, Ramona Păuleanu este însărcinată din nou și speră că totul va decurge bine.   

„Mă așteptam să fiu însărcinată din nou, era programată, am primit vestea cu bucurie, apoi cu oarecare inconștiență, ca într-o noapte să mă trezesc într-un soi de atac de panică. Doamne, ce a fost în capul meu, dacă se va întâmpla la fel? Nu știu de unde au venit gândurile, din neant. M-am mai gândit la femeile care au pierdut un copil, care au făcut zeci de fertilizări în vitro ca să rămână însărcinate și care au continuat, acesta a fost visul lor, să facă un copil, să îl facă pe al doilea. Ce emoție, cu ce grijă au stat și ce curaj au avut. M-am gândit la ele.(…) Nu m-am calmat așa, m-am gândit că e un lucru prin care trec multe femei și îți dai seama câtă putere trebuie să ai, câtă forță”, a declarat Ramona, la „Vorbește lumea”. 

Ramona Pauleanu, insarcinata a doua oara (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  27 / 75

Victoria Răileanu, însărcinată pentru a doua oară 

Actrița Victoria Răileanu se pregătește să-și extindă familia, la vârsta de 35 de ani. Vestea a fost comunicată într-un mod inedit, prin intermediul rețelelor de socializare, unde actrița a împărtășit un videoclip emoționant în care își prezintă cu mândrie burtica de gravidă. Fanii au fost profund emoționați și au transmis numeroase comentarii pline de apreciere și urări de bine pentru Victoria Răileanu și soțul ei, Adrian Ștefănescu. 

Victoria Răileanu, cea care a fost Micky în serialul „Vlad”, a intrat în ultimul trimestru de sarcină și de-abia așteaptă să își strângă fiica în brațe.  

N-a fost ușor de la început. Primele luni de sarcină m-au prins într-o stare psihică mai grea. Apoi am avut două sângerări puternice provocate de un hematom pe care doamna doctor mi l-a descoperit între peretele uterului și placentă. Asta ar fi putut provoca o desprindere de sarcină și în final, pierderea ei. M-am simțit foarte vinovată față de fetița mică pentru că m-am gândit că starea mea psihică a reușit să influențeze sarcina. Așa că, într-un mod nu foarte conștient, am început să-mi construiesc o oază de bine în jurul meu ca să o protejez. Îmi doream o stare cât mai bună cât mai constant, îmi doream să râd și să mă bucur în fiecare zi. Ca să fie ea bine și eu odată cu ea. Și am reușit. Am râs mai mult și mai cu poftă în ultima perioadă decât în ultimii ani la un loc. A fost foarte fun până acum și mă gândesc cu un ghimpe-n suflet că poate mă ține starea asta doar pe perioada sarcinii. Sau…dacă e o stare indusă de mine, poate reușesc să o extind și după…nu știu. Sper. Nu mă interesează că e ceva fabricat de mine și că nu e în totalitate organic și natural. Cred că și starea de bine poate să fie o alegere. Un fel de fake it till you make it, doar că mai puțin fake și mai mult conștient și atenție la ce vine bun către tine. Și așa am ajuns să mă bucur de sarcină chiar dacă nu mi-a dat cele mai bune stări fizice sau psihice. Doar femeile însărcinate pot înțelege stările și nevoile unei femei însărcinate”, a scris actrița pe Instagram.

Victoria Răileanu este însărcinată pentru a doua oarăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  34 / 75

Ana Baniciu, însărcinată pentru prima dată 

Ana Baniciu și soțul său, Edy Kovacs, traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, iar în scurt timp urmează să devină părinții unui băiețel. Artista, care se află deja în ultimul trimestru, susține că sarcina a fost una ușoară și doar primul trimestru a fost unul în care a avut stări de rău. 

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește. Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu!”, a transmis Ana Baniciu, pe pagina personală de Instagram, atunci când a anunțat că este însărcinată. 

Ana Baniciu 9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  41 / 75

Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară 

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, este însărcinată pentru a patra oară și urmează să nască curând, fiind în al treilea trimestru. Actrița a declarat că știa din ziua în care a născut-o pe Lara că va mai avea un copil. Ea a declarat că a visat sexul și numele celui de-al patrulea copil. 

„Sincer, parcă nu mă pot identifica cu această cifră (n.r. cu vârsta ei) și nici nu mă consider mama-eroină. Pur și simplu, așa a fost să fie, să mi se întâmple și mă bucur de fiecare etapă a vieții mele, de copiii mei, care sunt minunați. Avem noroc cu fetițele noastre, pentru că sunt foarte dulci, cuminți și înțelegătoare și, mai mult decât orice, sunt sănătoase, ceea ce e cel mai important. Recunosc că sunt norocoasă, nu am trecut prin sarcini grele, nici prin nașteri complicate, am născut foarte ușor și natural, de fiecare data și cred că asta ne-a încurajat să mergem mai departe. Întotdeauna am spus că, atâția copii câți ne dă Dumnezeu, îi vom primi și se pare că Dumnezeu e foarte bun cu noi. Deși avem vârstele pe care le avem, atât eu, cât și Cosmin, casa continua să se umple de copilași”, ne-a spus Laura Cosoi, într-un interviu pentru TVMania. 

Laura Cosoi 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  50 / 75

EMAA, însărcinată pentru prima dată 

EMAA trece prin clipe unice de când este însărcinată pentru prima dată. Ea a dat marea veste printr-o postare pe rețelele sociale. Tot EMAA este singura artistă româncă aleasă să cânte în deschiderea concertului susținut de Coldplay în România.  

Pentru EMAA, experiența de a cânta în deschiderea show-urilor Coldplay va și și mai specială deoarece artista este însărcinată.  

„De trei luni și-un pic, gândirea magică nu mai e doar gândire; nopțile sunt și mai vii, visele și mai fanteziste, iar realitatea mă ia pe sus în toate formele, așa cum a făcut-o mereu, doar că acum mă las și eu mai tare. Mothership called, we were waiting”, a scris EMAA în dreptul unei fotografii cu ecografia bebelușului, postată pe Instagram. 

Prin urmare, în iunie, atunci când vor avea loc cele două concerte programate ale trupei Coldplay în România, EMAA va fi în ultimul trimestru de sarcină. 

Vlăduța Lupău, însărcinată a doua oară 

Vlăduța Lupău va deveni mamă pentru a doua oară, în curând. Ea și soțul ei vor mai avea un băiețel.  

„DA…o să fiu mamă de băieți! Când l-am întrebat pe Iair, ce o să fie la mami în burtică a răspuns “Boiat” și îl întrebam des, dar niciodată nu a răspuns diferit, deși, … speram oarecum să nu aibă dreptate, pentru ca recunosc, îmi doream și o fetiță DAAAAR Adi spune ca al 3-lea copil. 

Mai vedem!!! Deocamdată, te așteptăm să vii în viața noastră micuțule! Așteptăm să vedem dacă ești la fel de superb ca frățiorul tău, si desigur cu cine vei semăna tu de data asta”, a scris artista pe Instagram. 

„O ființă mică… o să mă strige “mămică”. (…) Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe viață! 

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare! 

Așadar minune care vei veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți”, a mai transmis Vlăduța Lupău, atunci când a dat vestea că este din nou însărcinată.  

Vlăduța Lupău, însărcinată a doua oară  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  60 / 75

Elena Matei, mamă pentru prima dată 

Elena Matei este de profesie bucătar și s-a remarcat la „Chefi la cuțite”, acolo unde a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. Ba mai mult, aceasta a ajuns până în finală și a demonstrat că este înzestrată cu talent culinar. Telespectatorii au revăzut-o pe Elena Matei la Survivor România 2022, unde a făcut parte din echipa Războinicilor. Ea a rezistat destul de mult timp în competiție și a demonstrat că este o luptătoare.   

Acum, Elena Matei trece prin clipe unice în așteptarea primului ei copil, o fetiță. Fosta concurentă de la Survivor România este însărcinată pentru prima dată. Aceasta a împărtășit vestea de Crăciun, când sarcina era deja avansată. 

„Abia aștept să te întâlnesc!   

Acum pot împărtăși cu voi această bucurie și binecuvântare. Să fim sănătoși. Sărbători fericite tuturor!   

Trăiesc momente unice și este atât de greu să exprim în cuvinte ceea ce simt! Un amalgam de sentimente. Mă simt binecuvântată”, a scris Elena Matei pe Instagram, la acea vreme.    

Elena Matei, mamă pentru prima dată  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  68 / 75

Daniela Crudu, mamă pentru a doua oară 

Daniela Crudu este pe cale să devină mamă pentru a doua oară. Băiețelul ei va veni pe lume în curând. Sarcina decurge excelent, iar fosta asistentă TV nu se confruntă cu stări de rău. Daniela Crudu mai are o fetiță, care a venit pe lume în primăvara anului trecut.  

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu.  

Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, dezvăluia Daniela Crudu, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, după ce a născut-o pe fiica ei.  

Daniela Crudu, mamă pentru a doua oară  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  74 / 75

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton