Homepage  / Vedete străine

Cele mai spectaculoase rochii de la gala Globurile de Aur 2024. Actrițele au fost inspirate de universul Barbie

Cele mai spectaculoase rochii de la gala Globurile de Aur 2024. Actrițele au fost inspirate de universul Barbie
19

de Cristina Țapu,

Filmul istoric „Oppenheimer" a fost marele câștigător la premiile Globul de Aur din 2024, în timp ce comedia gotică „Poor Things" a reușit să învingă superproducția „Barbie" din această vară. Chiar dacă nu a revenit acasă cu un premiu, Margot Robbie, actrița principală a peliculei „Barbie" a reușit să capteze toate privirile datorită ținutei alese. Iată cine a purtat cele mai frumoase ținute de la Globurile de Aur 2024!

Margot Robbie a purtat încă o dată o rochie inspirată de păpușa Barbie: a strălucit într-o creație spectaculoasă semnată Giorgio Armani, decorată cu paiete, de culoare roz.

2024 Golden Globe – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Jennifer Lopez a strălucit într-o apariție care evocă stilul Barbie, purtând o rochie roz, cu umerii goi, o trenă uriașă și detalii florale impresionante, creație semnată Nicole + Felicia Couture. Taylor Swift a ales să strălucească în paiete, defilând într-o ținută verde semnată de către celebra casă de modă Gucci.

Selena Gomez a strălucit într-o rochie roșie semnată Giorgio Armani. Culoarea preferată a serii a fost, de asemenea, roșul pentru Florence Pugh, care a ales o creație marca Valentino. De altfel, actrița din „Crime în imobil“ a fost surprinsă într-un moment „Marilyn Monroe”, spre deliciul fotografilor.

@voguemagazine #SelenaGomez had her very own Marilyn Monroe moment on the 2024 #GoldenGlobes red carpet. Tonight, the star is nominated for her role in #OnlyMurdersIntheBuilding ♬ original sound – Vogue

În plus, și fotomodelul de origine germană Heidi Klum a purtat o rochie roșie, cu o trenă imensă și bucle lejere care i-au scos în evidență frumusețea naturală.

Cea care s-a aflat la polul opus și a ales o ținută mai sobră, de un lila delicat a fost actrița Brie Larson. Aceasta a ales să poarte o rochie lila și a ales o coafură ușoară, însoțită de un machiaj discret.

„Oppenheimer” a fost marele câștigător al serii

Filmul biografic despre părintele bombei atomice, regizat de Christopher Nolan, a cucerit cele mai prestigioase premii ale serii Globurile de Aur 2024: cel mai bun film, cea mai bună regie, cel mai bun actor într-un rol principal pentru interpretarea lui Cillian Murphy în rolul lui Robert Oppenheimer, și cel mai bun actor într-un rol secundar pentru Robert Downey Jr., care a jucat rolul unui politician și rival al celebrului savant.

Succesul filmului „Barbie”, a altui favorit, nu a fost la fel de răsunător. Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-o comedie i-a fost acordat Emmei Stone pentru interpretarea unei femei Frankenstein în „Poor Things”, și nu vedetei Margot Robbie.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton