Homepage  / Vedete străine

Cele mai inspirate ținute de la Gala Premiilor Emmy 2024. Actrițele au defilat în rochii de tip corset și au purtat bijuterii spectaculoase

Cele mai inspirate ținute de la Gala Premiilor Emmy 2024. Actrițele au defilat în rochii de tip corset și au purtat bijuterii spectaculoase
12

de Cristina Țapu,

Vedetele au defilat cu eleganță pe covorul roșu la Gala Premiilor Emmy din 2024. La cea de-a 75-a ediție anuală a acestui prestigios eveniment, participanții au strălucit în ținutele lor spectaculoase, captivând atenția tuturor cu alegerile lor vestimentare remarcabile. Iată cine au fost actrițele care au purtat cele mai inspirate ținute, conform criticilor de modă!

Cele mai inspirate ținute de la Gala Premiior Emmy 2024

Prezentat de Anthony Anderson, evenimentul a adus împreună vedete de calibru precum Suki Waterhouse, Selena Gomez, Riley Keough și Priscilla Presley, care au strălucit în cele mai elegante apariții pentru a marca această noapte deosebită din industria cinematografiei mondiale.

75th Primetime Emmy Awards, Arrivals, Los Angeles, California, USA – 15 Jan 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În contrast cu caracterul întunecat al personajului pe care-l interpretează în „Wednesday”, Jenna Ortega a adoptat o ținută vie și plină de culoare. Actrița a ales o rochie semitransparentă cu un desen floral. Jenna și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi într-o nuanță crem, iar machiajul a fost unul minimal. Ținuta s-a remarcat prin simplitate, dar cu toate acestea nu a trecut neobservată.

Priscilla Presley a decis să participe la eveniment însoțită de nepoata sa, Riley Keough. Cele două par să fi depășit disputele pe care le-au avut de-a lungul timpului. Ambele au ales să poarte rochii lungi negre și nu au apelat la prea multe accesorii.

Fosta parteneră a lui Leonardo DiCaprio s-a prezentat într-o rochie de culoare roșie. Tânăra de 26 de ani a reușit să impresioneze din nou în lumina reflectoarelor. Actrița nu și-a accesorizat ținut cu bijuterii, însă rochia provocatoare pe care a ales-o a fost suficientă pentru a capta atenția.

La evenimentul de luni, Ayo Edebiri a cucerit trofeul pentru cea mai bună actriță în rol secundar, în timp ce a arătat cool și plină de mister într-un look personalizat de la Louis Vuitton, o rochie bustieră din piele neagră, realizată cu un detaliu 3D, asortată cu pantofi Louis Vuitton.

Vedeta din „Succession” și câștigătoarea premiului Emmy pentru cea mai bună actriță a ales o rochie Vivienne Westwood cu corset de culoare roșie ca macul, care se potrivea perfect cu tonul pielii sale, în timp ce bijuteriile Cartier, realizate din smaralde și diamante montate în aur alb de 18 carate, au făcut-o să strălucească la propriu și la figurat!

Nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru „The White Lotus”, Meghann Fahy a purtat o rochie bustieră Giorgrio Armani Privé, confecționată din mătase și catifea roșie. Actrița a asortat rochia cu cercei și brățară Bulgari și un inel Serpenti, toate în aur roz cu diamante.

Sursă foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton