Homepage  / Vedete străine

Cele mai spectaculoase ținute de la decernarea Premiilor Emmy 2024. Meryl Streep a furat toate privirile

Cele mai spectaculoase ținute de la decernarea Premiilor Emmy 2024. Meryl Streep a furat toate privirile

de Cristina Țapu,

Cele mai îndrăgite vedete ale televiziunii au pășit cu stil pe covorul roșu al Premiilor Emmy 2024. Celebrând cele mai bune emisiuni și performanțe TV ale anului, vedete de la Hollywood precum Selena Gomez, Meryl Streep, Jeremy Allen White și Ayo Edebiri au îmbrăcat costume și rochii strălucitoare. Fără îndoială, strălucirea și farmecul tradițional au dominat covorul roșu.

Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Să luăm ca exemplu rochia Bottega Veneta personalizată a lui Ayo Edebiri. Rochia lungă, în formă de coloană, din colecția 2025, inspira un aer Old Hollywood, însă paietele imprimate cu stele de mare i-au conferit un aspect neașteptat, modern.

Ayo Edebiri, pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024

Jennifer Aniston a purtat o rochie strălucitoare Oscar de la Renta cu bijuterii de colecție Tiffany & Co, lansate în perioada dintre anii 1920 până în anii 1960.

Jennifer Aniston

Nominalizată drept cea mai bună actriță într-un serial dramatic pentru „Shogun”, Sawai a declarat că a fost întrebată de stilistul ei cu cine și-ar dori să colaboreze pentru apariția sa de la Emmy 2024. „Primul nume la care m-am gândit a fost Vera Wang și sunt atât de fericită că a spus da”, a spus actrița despre look-ul personalizat pe care designerul l-a creat pentru ea, o rochie sirenă din mătase, cu un decolteu arhitectural. Sawai a asortat look-ul cu bijuterii Cartier și pantofi Jimmy Choo.

Anna Sawai

Pentru prima sa participare la premiile Emmy, actrița Eiza Gonzalez din „3 Body Problem” a declarat că a vrut să poarte un look „foarte optimist și fericit [pentru] a reprezenta momentul”. Alegerea ei: o rochie fără bretele, de un roz deschis și o haină cu pene semnată de Tamara Ralph, asortată cu bijuterii de David Yurman și pantofi Jimmy Choo.

Eiza Gonzalez

Kristin Scott Thomas a fost încântătoare într-o rochie Miu Miu, cu decolteu încrețit și efect de pelerină, asortată cu mănuși lungi de operă și pantofi Sauvereign, care erau împodobiți cu aur de 24 de carate.

Selena Gomez, vedeta din „Only Murders in the Building”, a purtat o rochie Ralph Lauren neagră personalizată, în timp ce Starul din „Abbott Elementary” , Sheryl Lee Ralph, nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol secundar, a purtat o rochie Versace creată special pentru ea care nu a putut trece neobservată.

Selena Gomez

Meryl Streep a demonstrat că rozul este întotdeauna o alegere vestimentară inspirată. Duminică, 15 septembrie, actrița Streep, în vârstă de 75 de ani, a strălucit într-un costum roz bubblegum. Ansamblul a cuprins un sacou cu umeri structurați, o cămașă roz cu o fundă și pantaloni evazați. Ea a completat look-ul cu sandale cu vârf deschis, o geantă roz, cercei și ochelari roz.

Meryl Streep

Drama FX „Shōgun” a triumfat la cea de-a 76-a ediție a premiilor Emmy, desfășurată duminică în Los Angeles, câștigând 18 trofee. „Hacks” a fost marea surpriză a serii, fiind desemnat cel mai bun serial de comedie. „The Bear” și-a doborât propriul record, obținând 11 Primetime Emmy, în timp ce Jodie Foster a primit primul Emmy din cariera sa pentru rolul din serialul HBO „True Detective: Night Country”.

„Shōgun” a excelat în principalele categorii de interpretare, obținând premii pentru Cea mai bună dramă, Cel mai bun actor principal (Hiroyuki Sanada) și Cea mai bună actriță principală (Anna Sawai).

Sursă foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton