; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cele mai frumoase rochii de la Oscarurile 2012

27 February 2012

Da, este adevărat. Suntem curioşi cine ce premii a câştigat, dar şi mai curioşi (ok, curioase 🙂 ) suntem să vedem cum s-au îmbrăcat pe covorul roşu frumoasele de la Hollywood. Şi nu ne-au dezamăgit nici anul acesta.

Gala Oscar este pentru Hollywood ca Revelionul pentru noi, muritorii de rând. Vedetele intră la cură de slăbire cu mult înainte, stiliştii aleargă după rochii şi bijuterii – ce mai încoace şi-ncolo, totul e pe viaţă şi pe moarte, căci pe covorul roşu de la Oscar toată lumea vrea să arate perfect!

Anul acesta, inspirate probabil de „Artistul', filmul alb-negru (şi parţial mut) care a şi câştigat de altfel Oscarul pentru cea mai bună peliculă, multe actriţe au optat pentru toalete în alb şi negru (petele de culoare au fost mult mai puţine).

Iată mai departe 10 dintre cele mai spectaculoase apariţii ale serii:

hepta_1002941

Picture 1 of 10

Angelina Jolie. Actriţa nu s-a dezis de negru nici de această dată. Nu îşi asumă riscuri, nu o interesează ultimele tendinţe în modă şi de aceea nu e prea iubită de avangarda lumii modei. Dar, în cazul ei, nici nu e nevoie de mai mult: o rochie neagră de catifea adânc despicată (Atelier Versace), nişte buze roşii şi – cel mai bun accesoriu – Brad Pitt. Şi gata.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare