Homepage  / Vedete străine

Cel mai frumos cuplu de la Oscar 2024. Cine este soția marelui câștigător, Cillian Murphy. Yvonne este mai în vârstă decât actorul

Cel mai frumos cuplu de la Oscar 2024. Cine este soția marelui câștigător, Cillian Murphy. Yvonne este mai în vârstă decât actorul
10

de Cristina Țapu,

Cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar a avut loc pe 10 martie. Actrițele și actorii au scos din garderobe cele mai sofisticate ținute pentru a participa la cel mai important eveniment cinematografic al anului. Iată care sunt cuplurile care au atras toate privirile pe covorul roșu.

Cillian Murphy a fost însoțit de partenera sa la Premiile Oscar 2024

Cillian Murphy, câștigătorul Oscarului pentru rolul pe care l-a interpretat în „Oppenheimer”, a sosit la eveniment însoțit de către cea care îi este soție de două decenii și de cei doi fii adolescenți pe care-i au împreună. Discret în ceea ce privește viața personală, Cillian nu s-a pozat nici de această dată alături de soția sa la panou, însă a ținut să-i mulțumească în discursul pe care l-a susținut după ce a câștigat.

Cillian Murphy wins the best actor Oscar in ‘Oppenheimer’ at the 96th Academy AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Yvonne McGuinness este o artistă talentată și nepoată a unui politician, originară din Irlanda. Cu patru ani mai în vârstă decât celebrul actor de cinema, Yvonne îmbină cu succes în creațiile sale elemente precum scrisul, filmul, sunetele, textilele și sculptura.

Căsătoria dintre Yvonne și Cillian datează din 2004, iar întâlnirea lor a avut loc în 1996, la un concert rock susținut de trupa în care actorul era membru.

Ce cupluri au atras atenția pe covorul roșu

Și alte cupluri s-au aflat în centrul atenției pe covorul roșu al Premiilor Oscar. Matthew McConaughey și soția sa, Camila Alves au strălucit și au purtat ținute perfect asortate.

Margot Robbie nu s-a lăsat mai prejos și a păsit pe covorul roșu însoțită de soțul ei, Tom Ackerley. Actrița a strălcuit într-o rochie care i-a pus în evidență trupul tras ca prin inel, în timp ce Tom a ales un costum simplu, dar foarte elegant.

Filmul „Oppenheimer” a primit cele mai multe și cele mai importante premii Oscar – șapte din treisprezece nominalizări, la categoriile cel mai bun film, cea mai bună regie, cel mai bun actor în rol principal – Cillian Murphy, cel mai bun actor în rol secundar – Robert Downey Jr., cea mai bună coloană sonoră – Ludwig Göransson, cea mai bună imagine – semnată de directorul de imagine elvețian Hoyte Van Hoytema, cel mai bun montaj – realizat de monteuza americană Jennifer Lame.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton