Homepage  / Vedete străine

Cele mai frumoase cupluri de la Gala Globurilor de Aur. Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au sorbit din priviri pe covorul roșu

Cele mai frumoase cupluri de la Gala Globurilor de Aur. Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au sorbit din priviri pe covorul roșu
14

de Cristina Țapu,

În seara de 7 ianuarie a avut loc decernarea Globurilor de Aur, iar vedetele au sosit însoțite de către partenerii de viață. Așa cum era de așteptat Jennifer Lopez și Ben Affleck au furat toate privirile, însă nici Heidi Klum și soțul Tom Kaulitz nu s-au lăsat mai prejos. S-au sorbit din priviri chiar pe covorul roșu, iar fotografii au surprins cadrele inedite!

Cele mai frumoase cupluri de la Gala Globurilor de Aur

Ben Affleck și Jennifer Lopez au pozat în cuplul perfect pe covorul roșu și nu s-au ferit să se sărute în fața camerelor de filmat, spre bucuria publicului. La rândul ei, Heidi Klum a fost sorbită din priviri de către soțul mult mai tânăr decât ea, artistul Tom Kaulitz, membru al formației Tokio Hotel.

Entertainment: Entertainment: 81st Annual Golden Globe AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Jennifer nu a atras atenția doar datorită privirilor languroase pe care i le-a aruncat lui Ben Affleck, ci și datorită ținutei sale roz pal, aplaudată de către criticii vestimentari. Deși a trecut de prima tinerețe, Jennifer Lopez știe ce ținute să aleagă astfel încât să strălucească la fiecare eveniment la care este prezentă.

Heidi Klum a uimit încă o dată cu trupul său tras ca prin inel, foarte tonifiat, și a ales o rochie care i-a pus în evidență picioarele îndelung lucrate la sala de sport.

Margot Robbie și soțul său au fost în centrul atenției

Timothee Chalamet și Kylie Jenner au atras atenția, nu pe covorul roșu, ci în sala de ceremonii.

81st Golden Globe Awards – Telecast and BackstageIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 14

Pe tot parcursul galei, cei doi îndrăgostiți au schimbat priviri pline de afecțiune, iar la un moment dat, au avut un moment de tandrețe și s-au sărutat.

Margot Robbie a sosit la eveniment însoțită de partenerul său de viață, alături de care a pozat dezinvoltă. Deși nu a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță pentru prestația din „Barbie”, Margot Robbie s-a simțit bine întreaga seară și a afișat un zâmbet molipsitor.

Margot Robbie a interpretat-o exemplar pe Harley Quinn în „Birds of Prey” și „Suicide Squad”, însă actrița i-a predat ștafeta lui Lady Gaga. Cântăreața o va interpreta pe Harley în viitorul film „Joker: Folie à Deux”, care este continuarea filmului „Joker”, cu Joaquin Phoenix în rol principal. 

Nu se știu prea multe despre „Folie à Deux” în afară de implicarea lui Gaga și a lui Phoenix, deși titlul se referă la o expresie franceză care înseamnă „psihoză comună”, ceea ce ar putea oferi câteva indicii. Todd Phillips se întoarce pentru a regiza filmul, despre care se zvonește, de asemenea, că va fi un musical. „Joker 2” este programat să ajungă în cinematografe pe 4 octombrie 2024.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton