; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate middleton

Cele mai extravagante cadouri primite de Kate Middleton de la Familia Regală

27 May 2020

Publicația The Mirror a făcut o listă cu o parte din cadourile pe care Ducesa de Cambridge, soția Prințului William, le-a primit de-a lungul timpului din partea membrilor Familiei Regale și a Reginei Elisabeta a II-a.

 

Printre aceste cadouri se numără o casă și câteva dintre cele mai faimoase piese de bijuterii din istorie. Încă de la cererea în căsătorie, Prințul William i-a oferit câteva bijuterii speciale, printre care un inel de aur cu un detaliu ascuns, precum și inelul mamei sale, Prințesa Diana, ca inel de logodnă, un inel de aur roz cu perle, un ceas Cartier, o pereche de cercei cu diamante și safir, cercei cu ametist. De asemenea, ducele i-a oferit alte două inele, verigheta, făcută din aur din Țara Galilor, și un inel al eternității.

 

Regina Elisabeta i-a oferit lui Kate poate cele mai prețioase cadouri venite din partea familiei. Este vorba de proprietatea Anmer Hall (o casă cu 10 dormitoare, o piscină și teren de tenis privat, bijuterii și o stea din Ordinul Regal Victorian.

Prințul Charles i-a dat nurorii sale un set de bijuterii cu diamante, acesta fiind cadoul lui de nuntă pentru Kate, care s-a măritat cu William în anul 2011. Camilla, soția prințului de Wales, i-a oferit ducesei o brățară de aur ce are atașat un pandativ pe care este inscripționată litera C de la Catherine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare