Homepage  / Vedete străine

Cele mai elegante ținute de la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Meryl Streep, Heidi Klum și Eva Green au strălucit pe covorul roșu

Cele mai elegante ținute de la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Meryl Streep, Heidi Klum și Eva Green au strălucit pe covorul roșu
42

de Roxana Mirea,

Festivalul de Film de la Cannes 2024 a început pe 14 mai și va dura până pe 25 mai, atrăgând vedete de cinema și supermodele pe Coasta de Azur pentru o serie de premiere. Iată care au fost cele mai superbe ținute de pe covorul roșu de la Cannes 2024. 

Cele mai superbe ținute de la Cannes 2024 

Cea de-a 77-a ediție anuală a Festivalului de Film de la Cannes are loc între 14 și 25 mai 2024. Greta Gerwig, Lily Gladstone și Eva Green se numără printre membrii juriului din acest an, iar vedete de renume, printre care Emma Stone, Selena Gomez, Cate Blanchett și Uma Thurman, sunt așteptate să își facă apariția pentru a-și promova viitoarele proiecte. 

Deși filmul este în centrul atenției, Cannes este, de asemenea, unul dintre cele mai mari evenimente de modă ale anului – cu un cod vestimentar foarte strict. 

Ceremonia de deschidere a avut loc marți, unde mai multe vedete s-au perindat pe covorul roșu. Jane Fonda, în vârstă de 86 de ani, a luat parte la proiecția filmului „Second Act” și a uimit pe toți cei prezenți cu superba ei salopetă neagră de la Elie Saab. 

O prezență elegantă a fost și Meryl Streep, care a primit un trofeu Palme dOr onorific, care imortalizează „locul ei de neşters în istoria cinematografiei”. 

Vedeți în continuare cele mai superbe ținute de pe covorul roșu de la Cannes 2024. 

Greta Gerwig 

Greta Gerwig a purtat o rochie Saint Laurent la proiecția și ceremonia de deschidere a filmului „Le Deuxième Acte”, pe 14 mai. 

Greta Gerwig, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 42

Lily Gladstone 

Lily Gladstone a purtat o rochie Gucci la proiecția și ceremonia de deschidere a filmului „Le Deuxième Acte”, pe 14 mai.

Lily Gladstone, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 42

Eva Green

Eva Green a purtat Armani Privé la proiecția și ceremonia de deschidere a filmului „Le Deuxième Acte”, pe 14 mai.

Eva Green, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 42

Heidi Klum

Heidi Klum a purtat o rochie roșie, marca Saiid Kobeisy Couture, la proiecția și ceremonia de deschidere a filmului „Le Deuxième Acte”, pe 14 mai.

Heidi Klum, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 42

Léa Seydoux

Léa Seydoux a purtat o rochie Louis Vuitton la proiecția și ceremonia de deschidere a filmului „Le Deuxième Acte”, pe 14 mai.

Léa Seydoux, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 42

Jane Fonda

Jane Fonda a purtat o salopetă marca Elie Saab la proiecția și ceremonia de deschidere a filmului „Le Deuxième Acte”, pe 14 mai.

Jane Fonda, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 42

Juliette Binoche

Juliette Binoche a purtat o rochie Dior Haute Couture la proiecția și ceremonia de deschidere a filmului „Le Deuxième Acte”, pe 14 mai.

Juliette Binoche, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  22 / 42

Meryl Streep

Meryl Streep a purtat o rochie Dior Haute Couture la proiecția și ceremonia de deschidere a filmului „Le Deuxième Acte”, pe 14 mai.

Meryl Streep, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  25 / 42

Shanina Shaik

Shanina Shaik a purtat o rochie marca Zuhair Murad la proiecția și ceremonia de deschidere a filmului „Le Deuxième Acte”, pe 14 mai, la Cannes 2024.

Shanina Shaik, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  30 / 42

Helena Christensen

Helena Christensen a purtat o rochie Vivienne Westwood la proiecția și ceremonia de deschidere a filmului „Le Deuxième Acte”, pe 14 mai.

Helena Christensen, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  33 / 42

Romee Strijd

Romee Strijd a purtat o rochie superbă Eman Alajlan la proiecția și ceremonia de deschidere a filmului „Le Deuxième Acte”, pe 14 mai.

Romee Strijd, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  36 / 42

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy a purtat o rochie marca Atlein pe 13 mai.

Anya Taylor-Joy, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  39 / 42

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton