; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cele mai dure diete de la Hollywood

01 February 2011

National Enquirer a dedicat luna precedentă şase pagini unui subiect des abordat de presa care stă cu ochii pe vedete, şi anume, cum arată celebrităţile după curele de slăbire drastice la care se supun. Tabloidul britanic a trecut în revistă cele mai devastate corpuri supuse programelor de slăbit.

.

Cap de listă este Angelina Jolie care cântăreşte acum sub 45 de kilograme, potrivit unor surse citate de Enquirer. „Este extrem de slabă şi mulţi dintre prietenii săi şi dintre apropiaţi sunt îngrijoraţi. Clavicula sa este foarte ieşită în evidenţă, picioarele sunt beţe de chibrit şi obrajii îi sunt traşi. Asta se întâmplă de fiecare dată când devine stresată: se opreşte din mâncat şi scade drastic în greutate'

.

La „egalitate' cu Angie este şi Sarah Jessica Parker. Actriţa de 45 de ani, mamă a trei copii, ar trebui, conform medicilor nutriţionişti să cântărească cu cel puţin 10 kilograme mai mult. Se pare că motivul pentru care starul „Sex and the City' arată aşa este raportul invers proporţional dintre numărul de ţigări fumate şi cantitatea de mâncare consumată pe zi. Gurile rele (sau realiste?) spun despre Sarah că „arată foarte nesănătos. Formele sale o fac să fie aproape grotescă.'

.

Tot sub reperul de 50 de kilograme se află şi Tori Spelling care pretinde că îi place foarte mult că este atât de slabă. La doar 47 de kilograme, impresia pe care Tori o lasă este aceea a unei umbre. O sursă din platoul noii serii „90210', în care Tori apare în câteva scene, a declarat despre actriţă că „este mai slabă ca oricând. Bea foarte multe ceaiuri reci sau calde, apă cu lămâie şi mănâncă fruncte proaspete. Nu am văzut-o niciodată să mănânce nimic consistent,' scrie tabloidul.

.

National Enquirer spune despre Meg Ryan că aspectul ei scheletic este unul dintre principalii factori care au dus cariera sa cinematografică pe o pantă descendentă şi au oprit-o de la a-şi contrui o viaţă sentimentală solidă. Blonda din „Youve Got Mail'  s-a despărţit  de Dennis Quaid (cu care are un fiu de 18 ani) şi nici relaţia cu producătorul Graham Kind nu a avut sorţi de izbândă. Vedeta de 48 de ani nu cântăreşte mai mult de 52 de kilograme şi este „doar piele şi os'.

.

Reversul medaliei…

La polul opus, cu din ce în ce mai multe kilograme la activ, se află celebra interpretă Whitney Houston. Fanii cântăreţei abia dacă îşi mai recunosc idolul pe scenă. Whitney, după o carieră şi o viaţă zbuciumată în care dependenţa de droguri a avut un cuvânt puternic de spus, a urcat de la o greutate de 51 de kilograme la peste 85!

.

În aceeaşi tabără se află şi Val Kilmer care a trecut de la imaginea absolut irezistibilă pe care o ţinem minte din filmul biografic al trupei The Doors, la un bărbat cu chip bonom şi care cântăreşte peste 110 kilograme. La 50 de ani, Kilmer este fanul mâncărurilor de tip junk-food şi cu precădere mare consumator de … chipsuri.

.

Iubita lui Travolta din „Uite cine vorbeşte', Kirstie Alley împlinise, în 2009, 58 de ani şi 100 de kilograme. Potrivit unui mesaj postat de actriţă pe Twitter se pare că aceata ar fi slăbit aproape 30 de kilograme, însă, surse apropiate actriţei, citate de National Enquirer spun că Alley nu a slăbit nici măcar jumătate din cât se laudă. Nu credem până nu vedem!

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare