; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cele mai “chinuite” videoclipuri romanesti

28 September 2009

Baietii fac risipa de feromoni, fetele se suprapun bucuroase peste cliseele primilor, iar baietii de la Akcent i-au descoperit, in sfarsit, pe cei Radiohead (o sa vedeti mai jos de ce). Iata videoclipurile romanesti la care puteti sa iesiti din camera.

Delia Matache – Let it Rain
E Lady Gaga! Ba e Christina Aguilera! Nuuu, e Gwen Stefani!!! Ei bine, doamnelor si domnilor, nu e niciuna dintre precedentele cantarete, ci doar conationala Delia Matache. Imprumutand stilul vestimentar al uneia, decorurile din clipul celeilalte si cate putin din atitudinea tuturor, Delia ne prezinta un ghiveci vizual pe care n-ai sti de unde sa-l iei daca nu ai auzi melodia in dulcele stil de pop carpatin.

Alb Negru – Amintiri
Cu o floare nu se face primavara, dar se impiedica o omucidere in stil Wilhelm Tell (banuim ca tinta are marul pe cap). Cel putin asta isi inchipuie Kamara de la Alb Negru, care-i domoleste incrancenarea domnitei din imagine cu un delicat cadou. Bonus? Kamara ii susura vorbe dulci in franceza demoazelei, insa, in caz ca va intrebati, aceasta il ia pana la urma la tinta, in ciuda ademenirilor graseiate ale acestuia.

Connect-R – Burning Love
Nimic nu respira masculinitate mai mult decat un tip semi-dezbracat care danseaza in ploaie, cu focul (?!) mocnind amenintator in spate, apoi se lipeste senzual de o domnisoara la fel de uda. Urmeaza scenele obligatorii de amor, cu un cearsaf alb fluturand jucaus in fundal… Toate astea suprapuse peste o voce aflata undeva la granita intre Bob Sinclar si Shaggy. Adica un fel de reggae. Bob Marley se rasuceste in mormant!

Alex Velea – Secret discret
Nu va lasati pacaliti de numele piesei – nimic nu e “secret” la acest imn al potentei lui Alex Velea, care isi tavaleste partenera in feluri care l-ar face pana si pe amicul Connect-R sa roseasca. Avem harjoneala in pat, apoi repriza de giugiuleala pe tejghea, ba chiar niste scene in public! “Ne iubim cum vezi numai in filme”, canta Alex, uitand sa specifice daca e vorba de Spice Platinum sau Playboy Channel.

Lili Sandu feat. Moogly – Lee Lee
Profesoara sexy, in fusta de piele?! In ce an suntem? Ca sa nu mai spunem ca multi dintre “studenti” par cu cel putin 10 ani mai in varsta decat ea. Lili continua prin a le oferi un exemplu deplorabil mintilor impresionabile din sala de clasa – ii face scandal psihologului (sic), calca pedala intr-o parcare subterana si, bineinteles, trage niste injuraturi in engleza. Pai bine d-ra profesoara, n-avem destule probleme in scoli?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare