Homepage  / Advertorial

Cele mai bune motive pentru a oferi cadouri de Crăciun bărbatului din viața ta

Cele mai bune motive pentru a oferi cadouri de Crăciun bărbatului din viața ta

de Redactia Tvmania

Trebuie neapărat să tăi de pe lista acele cadouri plictisitoare și prea puțin apreciate atunci când trebuie să oferi ceva bărbatului din viața ta! Iată, așadar de ce să-i oferi cadouri de Crăciun bărbatului tău și ce anume:

Pentru că un cadou poate fi o experiență de neuitat

Ca o prima idee de cadou, dar și prim motiv, ne simțim obligați să te sfătuim cu privire la experiențe, nu cadouri palpabile așadar, ci ceva ce soțul sau iubitul tău nu a avut niciodată curajul să facă sau nu are niciodată timp să întreprindă. Printre experiențe ne gândim la excursiile în natura sălbatică, săriturile bungee jumping, parapanta, o baie în ocean. Printre experiențele pe care poate nu are timp să le facă înțelegem, de asemenea, o degustare de vinuri, o cină, un weekend sau o excursie palpitantă, un concert, un eveniment sau un voucher la magazinul de articole sportive.

Pentru că îi poți susține un hobby

Soțul sau iubitul tău are un hobby? Este, de exemplu, pasionat de fotografie? O camera digitală este cu siguranță alegerea ideală, dar o cameră foto clasică este, de asemenea, un cadou mai mult decât potrivit. Sau poți alege accesorii pentru aparatul foto al soțului tău: obiective, trepiede, baterii pentru aparate foto, genți sau rucsacuri pentru aparatul foto. De asemenea, poți alege o ramă pentru cele mai frumoase fotografii ale sale, o ramă digitală sau o fotografie imprimată pe pânză.

Pentru că îi poți aduce confort

Se întâmplă adesea că bărbații să nu meargă niciodată la cumpărături pentru că nu se simt confortabil. Sau poate și-ar dori, dar nu au suficient timp la dispoziție sau sunt prea obosiți când ajung acasă după o zi lungă de muncă. Ai putea alege un cadou personal, trendy pentru soțul tău, ceva ce i-ar plăcea și care îi poate reînnoi puțin garderobă. Alege un cadou barbati precum haine și încălțăminte, dar și papuci și pijamale.

Poți opta pentru multe tipuri diferite de accesorii precum umbrele, curele, portofele, brelocuri, pălării, cravate, mănuși, bretele, genți bărbătești, ca să nu mai vorbim de ochelari de soare, care sunt cu adevărat îndrăgiți de bărbații de toate vârstele. Chiar și lenjeria intimă sau șosetele sunt o idee foarte bună, o modalitate de a-ți face soțul să înțeleagă că îl cunoști foarte bine și de a evita disconfortul de a merge la cumpărături.

Dintre cadourile personale, trebuie să amintim și valiza sau trollerul: un cadou perfect dacă soțul tău este deseori plecat de acasă din motive de muncă, o modalitate de a-l face să înțeleagă că ești alături de el chiar și în aceste călătorii și mișcări.

În cele din urmă, există un alt tip de cadou foarte personal pe care îl poți alege pentru soțul tău. Vorbim evident despre parfum. Fii foarte atent și încearcă să alegi ceva pe care să-l iubească cu adevărat și să-l facă se simtă bine pe pielea lui. Dacă poți, alege-i ceva puțin diferit, dar care să se integreze în notele de parfum deja folosite, pentru a nu face o schimbare prea mare.

Pentru că îi arăți că îți pasă de aspectul lui

Printre cadourile personale pe care soțul tău le va iubi cu siguranță, trebuie să ne amintim toate acele cadouri potrivite pentru îngrijirea personală precum aparatul de ras electric pentru barbă sau aparatul de tuns.

Există și multe produse disponibile astăzi pe piață care permit bărbaților să aibă grijă de ei înșiși în cel mai bun mod posibil. Să ne gândim, de exemplu, la cremele concepute special pentru pielea bărbaților sau aftershave. Sau uleiurile de barbă dacă soțul sau iubitul tău are o asemenea podoabă.

Pentru că ai șansă să îl răsfeți

Nu mulți soți se pot consideră cu adevărat răsfățați. Al tău este acel tip de bărbat care nu vrea să se ridice niciodată de pe canapea când e acasă? Alege o tavă specială pentru canapea sau o telecomandă universală, ca să nu fie nevoit să se ridice, dar nici să te cheme pe tine de fiecare dată când vrea să facă asta!

Pentru că îi dai de lucru

Mulți alți soți, în schimb, trebuie să aibă mereu ceva de făcut, în orice moment al zilei, chiar și duminica, când ar trebui să se odihnească. Pentru ei poți alege un set de bricolaj sau o cutie de scule utilă. Cu siguranță vor aprecia și un ceas cu alarmă care le permite să se trezească devreme în fiecare zi pentru a-și continuă munca sau o stație meteo pentru a avea mereu schimbările meteo actualizate! Și ce părere ai despre o trusa de grădinărit? Soțul tău va avea în sfârșit ocazia să aibă grijă de grădină în cel mai bun mod posibil, cu cele mai bune unelte și cu toată pasiunea care îl distinge.

Pentru că arăți că îți pasă și ție de tehnologie

O știm bine, astăzi toți bărbații își doresc să fie cât mai avangardiști și prin urmare să aibă la dispoziție cele mai multe obiecte tehnologice. Alege un smartphone, un televizor nou, o cutie smart TV, o tabletă, un laptop sau un computer ca și cadou pentru soțul tău. Pentru PC ai și o lume întreagă de accesorii disponibile, precum căști și căști bluetooth sau hard disk-uri externe.  Soțului tău îi place să citească? Desigur, poți alege o carte bună, dar ce părere ai să-i oferi un cadou avangardist achizitionand pentru el un ebook reader de ultima generație? 

Aparatele electrocasnice, precum aparatul de cafea, sunt idei de cadouri pentru Craciun foarte tehnologice. Ca să nu mai vorbim de grătar, care astăzi devine hipertehnologic și electric, conceput și pentru a fi folosit acasă! 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton