; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cele mai bune mancaruri pentru bebelusi

„Cele mai bune mâncăruri pentru bebeluși”, în oferta editurii Rao

30 July 2014

Să pregăteşti feluri simple de mâncare în confortul propriei tale bucătării, este unul dintre cele mai minunate daruri pe care i-l poţi oferi micuţului tău. Nu doar că îţi hrăneşti copilul cu cele mai pure şi sănătoase ingrediente, dar eşti liniştit ştiind tot ce conţine fiecare înghiţitură a copilului tău.  Cu reţete potrivite pentru fiecare vârstă şi etapă – de la şase luni până la douăzeci şi trei de luni – Cele mai bune mâncăruri pentru bebeluşi pregătite în casă – îţi arată cât de simplu şi uşor este să pregăteşti mâncarea pe care bebeluşul tău o va adora.

Cele mai bune mancaruri pentru bebelusi

 

Să pregăteşti feluri simple de mâncare în confortul propriei tale bucătării, este unul dintre cele mai minunate daruri pe care i-l poţi oferi micuţului tău. Nu doar că îţi hrăneşti copilul cu cele mai pure şi sănătoase ingrediente, dar eşti liniştit ştiind tot ce conţine fiecare înghiţitură a copilului tău.

Cu reţete potrivite pentru fiecare vârstă şi etapă – de la şase luni până la douăzeci şi trei de luni – Cele mai bune mâncăruri pentru bebeluşi pregătite în casă – îţi arată cât de simplu şi uşor este să pregăteşti mâncarea pe care bebeluşul tău o va adora.

De la piureuri rapide precum Piure de prune nefiert şi Piure de pere şi afine super gustoase la mâncăruri hrănitoare precum Omletă dulce surpriză şi Linte cu brânză şi cartofi – bună de te lingi pe degete, vei descoperi că este floare la ureche să pregăteşti oricare dintre reţetele preferate ale copilului tău.  Iar ca lucrurile să fie şi mai simple, fiecare reţetă conţine, de asemenea: – Două metode de preparare – pe aragaz sau la cuptorul cu microunde – ca să poţi încropi reţete în timpul pe care îl ai la dispoziţie.

Multe opţiuni ale cuptorului cu microunde fac posibilă pregătirea mâncărurilor în mai puţin de 10 minute. – Un simbol reprezentând un fulg de zăpadă la toate reţetele ce necesită congelare, ca să poţi pregăti mâncarea copilului dinainte şi în cantităţi mai mari, pentru a economisi timp şi bani. – Analiză nutriţională, pentru a fi sigur că îi oferi copilului tău tot ce este mai bun. Prepară în casă cele mai delicioase şi mai hrănitoare mâncăruri – este, garantat, cel mai bun lucru care a poposit vreodată pe măsuţa bebeluşilor!

Pret: 49 de ron

Autori: Karin Knight si Tina Ruggiero

Colectie: PRACTIC

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare