Homepage  / Advertorial

Cele mai bune filme de la TV1000 de urmărit în acest noiembrie

Cele mai bune filme de la TV1000 de urmărit în acest noiembrie

de Redactia Tvmania

Programul acestei luni promite un val de filme de neuitat. O sărbătoare a vitezei și a adrenalinei vă așteaptă cu inegalabilul Tom Cruise. Iar fanii cinematografiei estetice și intelectuale vor fi, fără îndoială, încântați să descopere capodoperele fraților Coen. Dar, desigur, TV1000 nu uită de telespectatorii tineri și vine cu filme și animații pe care toată familia le va savura. Descoperiți mai multe în colecția noastră de filme din noiembrie de mai jos.

Săptămâna Tom Cruise 

Chiar și la 61 de ani, Tom Cruise, un temerar al Hollywood-ului, efectuează cascadorii notoriu de periculoase. Dar nu este cunoscut doar pentru filmele sale de acțiune. Urmăriți TV1000 – în fiecare seară, de luni 13 noiembrie, până duminică 19 noiembrie, la ora 22:00 – și vedeți cu ochii voștri.

Jack Reacher: să nu te întorci niciodată! (acțiune, 2016)

Povestea fostului agent Jack Reacher continuă. El ajunge la Washington pentru a o vedea pe maiorul Susan Turner. În mod neașteptat, a fost arestată pentru spionaj. Jack își va risca viața pentru a rezolva o serie de crime.

Aspectul lui Tom Cruise diferă radical de fostul polițist militar blond, înalt de 6 picioare, din romanele lui Lee Child, dar s-a descurcat cu brio în acest rol.

Raport special (acțiune, 2002)

John Anderton este unul dintre cei mai buni agenți din departamentul de prevenire a criminalității. În 2054, sunt dezvăluite crime care nu au fost încă săvârșite, iar criminalii care nu au făcut rău nimănui sunt reținuți. Într-o zi, Anderton devine acuzat.

Steven Spielberg s-a consultat cu oamenii de știință pentru a crea cea mai precisă descriere a lumii viitoare și i-a angajat pe cei mai buni doisprezece contorsionişti din întreaga lume pentru a face scena cursului de yoga futurist.

Războiul lumilor (science fiction, 2005)

Invazia extratereștrilor agresivi de pe Pământ într-un alt film SF clasic al lui Steven Spielberg. Ray, un muncitor portuar divorțat, încearcă să-și salveze familia aflată în epicentrul invaziei extraterestre.

Filmul este o adaptare liberă a legendarului roman science-fiction al lui H.G. Wells.

Zilele tunetului (acțiune, 1990)

Ambițiosul concurent Cole Trickle este cel mai promițător debutant al sezonului. O cursă cu principalul său rival duce la un rezultat neașteptat, schimbând pentru totdeauna viața eroului.

Filmul a marcat primul rol al lui Nicole Kidman la Hollywood și începutul relației ei romantice cu Tom Cruise.

Vanilla Sky (dramă, 2001)

După un accident teribil, realitatea și iluziile se impletesc în mintea lui David Aames. David se confruntă cu o problemă complexă: să înțeleagă unde se află adevărul, ficțiunea, trecutul și prezentul.

Filmul este un remake al thriller-ului spaniol Deschide ochii (Abre los ojos). Penelope Cruz a jucat rolul principal feminin în ambele filme.

Misiune: Imposibilă. Declinul (acțiune, 2018)

A șasea parte a celebrei francize cu Tom Cruise. 

Ethan Hunt, un agent invincibil, și echipa sa vor face o altă încercare de a preveni un dezastru masiv care ar putea provoca moartea a milioane de oameni.

Tom Cruise a interpretat în mod tradițional aproape toate cascadoriile personajului său. De exemplu, pentru scena cascadoriei HALO (High Altitude Low Opening) din film, s-a antrenat un an întreg.

Sezonul fraților Coen 

În vâltoarea filmelor de la Hollywood, regizorii, scenariștii și producătorii Ethan și Joel Coen sunt un bastion al originalității de autor. Frații au creat multe filme bune cu un stil unic, o atmosferă capricioasă, joc de cameră complex și umor negru. De luni 27 noiembrie, până joi 30 noiembrie de la ora 22:00, bucurați-vă de patru dintre capodoperele lor la TV1000.

Sânge pentru sânge (thriller, 1984)

Filmul a marcat și debutul actoricesc al lui Frances McDormand, care s-a căsătorit cu Joel Coen, a jucat în cinci dintre filmele fraților și chiar a câștigat un Oscar pentru rolul din Fargo.

Un tip serios (dramă, 2009)

Viața profesorului de fizică Larry Gopnik este la pământ. Soția lui l-a părăsit pentru un alt bărbat, fratele său locuiește pe canapeaua lui, iar relația cu copiii săi nu este cea mai bună. În plus, cariera lui este în pericol. Poate Larry să depășească toate aceste adversități cu sfatul a trei rabini respectați?

Filmul este unul dintre cele mai filozofice filme ale lui Coen, dar are și multe momente incomode și amuzante.

Citește și arde (comedy, 2008)

Osborne Cox, un fost analist CIA, începe să-și scrie memoriile. Accidental, o dischetă cu informații confidențiale cade în mâinile antrenorului Chad și a iubitei sale, care încep să-l șantajeze.

Brad Pitt nu avea nicio îndoială despre rolul prostănacului Ciad. „De ani de zile încerc să intru într-un film al Fraților Coen”. S-a dovedit că frații Coen au scris rolul cu Brad Pitt în minte. „Nu eram sigur dacă ar trebui să să simt flatat sau insultat”, a spus actorul.

Marea hoinăreală (comedie, 2000)

Trioul de condamnați evadați, legați împreună, caută comori ascunse în casa unuia dintre ei. Alți doi însoțitori nu cunosc adevăratele obiective ale călătoriei lor.

George Clooney a fost distins cu Globul de Aur pentru acest rol. A realizat întreaga interpretare vocală pentru personajul său.

Duminici în familie

Vizionarea filmelor este o modalitate excelentă de a petrece timpul în familie, mai ales în weekendurile reci și ploioase de toamnă. TV1000 oferă filme care atrag atât adulții, cât și copiii.

Alvin și veverițele (animație, 2007-2015) – în fiecare duminică, la ora 09:00

Savurați toate cele patru filme despre veverițele cântătoare care au câștigat milioane de fani după o întâlnire fatidică cu compozitorul Dave.

Cavalerul negru (comedie, 2001) – 11 noiembrie, la ora 10:45

Muncitorul Jamal cade de pe un pod într-un parc tematic și se trezește în Anglia medievală. Urmează aventuri incitante în armura Cavalerului Negru.

Indianul din dulap (fantezie, 1995) – premieră, 5 noiembrie, ora 12:35

Omri primește un dulap încuiat pentru a noua aniversare. După ce găsește cheia potrivită, băiatul pune acolo o figurină indiană. O surpriză fantastică îl așteaptă a doua zi.

Akeelah și cuvintele (dramă, 2006) – 5 noiembrie, ora 14:30

Akeelah, care are unsprezece ani, excelează la concursurile de ortografie. Ea visează să câștige la nivel național și o astfel de șansă nu este departe.

Aventurile lui Tintin (animație, 2011) – 12 noiembrie, la 10:45

Jurnalistul Tintin și sumbrul căpitan Haddock caută comori pierdute ascunse pe fundul mării. Însă, nu sunt singurii – principalul antagonist caută să le-o ia înainte.

Kung Fu Panda (animație) – premieră, 12 noiembrie, de la orele 12:45 și 14:35

Urmăriți primele două părți (2008 și 2011) din populara franciză de animație despre panda Po! Pentru a-și proteja casa și prietenii de un răufăcător teribil, eroul tăntălău trebuie să aibă încredere în abilitățile sale și să stăpânească arta Kung Fu.

Fantastic Mr. Fox (animație, 2009) – 19 noiembrie, ora 10:35

Fermierii s-au săturat de raidurile constante asupra cotelor de găini și au decis să distrugă casa domnului Fox și a familiei sale. Dar nu era acolo. Acum, aceste animale agile sunt gata de război.

Lemony Snicket – O serie de evenimente nefericite (familie, aventură, 2004) – premieră, 19 noiembrie, ora 15:50

Trei copii și-au pierdut părinții în urma unui incendiu, iar bancherul familiei încearcă să-i păcălească și le fure averea. Pot oare copiii să fugă de prefăcutul ticălos?

Angry Birds – Filmul (animație, 2016) – 26 noiembrie, ora 10:45

Locuitorii Insulei Păsărilor sunt fericiți și prietenoși. Și doar patru păsări au probleme cu furia, să știți. Situația se înrăutățește, însă, când porcii ajung pe insulă fără invitație.

Casa e un monstru (animație, 2006) – 26 noiembrie, ora 12:40

Acesta este un adevărat film de groază pentru copii despre o casă monstruoasă abandonată și trei copii curajoși care încearcă să-i reziste.

Urmăriți aceste filme și altele, la fel de interesante, la TV1000 în luna noiembrie! Iar pe blogul televiziunii puteți afla mai multe detalii despre filmele lor.

(P) Articol realizat în colaborare cu VIASAT WORLD LIMITED.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton