; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

King

Regele Nopții, cel mai temut antagonist din „Urzeala tronurilor”, aduce iarna la East European Comic Con

07 March 2019

Vladimir Furdik, actorul care îl interpretează pe cel mai înspăimântător personaj – The Night King – din serialul deceniului, „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones', vine la East European Comic Con în zilele de 25 și 26 mai.

Ultimul sezon din „Game of Thrones' este așteptat cu sufletul la gură de milioane de fani din întreaga lume, deznodământul poveștii îndreptându-se către o bătălie finală între armata morții condusă de Night King și armata oamenilor condusă de Jon Snow și Daenarys Targaryen, fapt sugerat și de cel mai recent trailer lansat de HBO.

Înzestrat cu puteri supranaturale și avid după expansiunea dominației sale, The Night King a reușit să devină un aspirant credibil la adjudecarea Tronului de Fier.

Urmărește trailerul „Game of Thrones' aici:

Înainte să îl interpreteze pe unul dintre cei mai emblematici antagoniști din istoria televiziunii, Vladimir Furdik a fost cascador în filme blockbuster precum The Huntsman: Winter’s War (2016), Exodus: Gods and Kings (2014), Thor: The Dark World (2013), Skyfall (2012) și multe altele. A debutat la Hollywood tot în rolul de cascador în filmul Cei trei muschetari (1990), cu Charlie Sheen și Kiefer Sutherland în rolurile principale. Ca actor, a avut roluri secundare în filme de succes precum Prometheus sau Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

Mai mult decât atât, Furdik a fost dublura lui Channing Tatum în „The Eagle', a lui Nicholas Cage în „The Season of the Witch' sau a lui Tom Hiddleston în „War Horse'.

De origine slovacă, actorul a început colaborarea cu „Game of Thrones' mai întâi în calitate de consultant în privința cascadoriilor efectuate în serial.

Vladimir Furdik se alătură astfel actorilor Robert Picardo (Stargate, Star Trek: Voyager), Nicholas Brendon (Buffy The Vampire Slayer) și Adam Brown (The Hobbit, Pirates of the Caribbean). Evenimentul va avea loc la Romexpo în weekendul 24-26 mai. Pe lângă pavilionul B1, anul acesta, în premieră, organizatorii vor folosi și pavilionul central, depășind astfel recordul suprafeței de desfășurare de anul trecut.

Abonamentele “Early Bird” pentru 3 zile sunt acum disponibile online la pretul de 75 Ron pe www.comic-con.ro și în Magazinele Cărturești (via Myticket / Entertix).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare