Homepage  / Netflix

Cel mai simpatic teaser pe care l-ați văzut vreodată tocmai a apărut. Noul live action de la Netflix, „Cowboy Bebop”, se pregătește de lansare!

Cel mai simpatic teaser pe care l-ați văzut vreodată tocmai a apărut. Noul live action de la Netflix, „Cowboy Bebop”, se pregătește de lansare!

de Mioara Tronaru,

Netflix tocmai a lansat teaser-ul oficial „Episodul pierdut”, un mic filmuleț de numai două minute și 40 de secunde din care fanii anime-ului original își pot face o idee despre cum va arăta noul live action „Cowboy Bebop”. Serialul va avea premiera pe 19 noiembrie 2021.

„Episodul pierdut” se concentrează pe dinamica dintre cele trei personaje principale ale serialului, Spike (John Cho), Jet (Mustafa Shakir) și Faye (Daniella Pineda), surprinse în plină acțiune, pe urmele unei noi recompense. Nu lipsește nici antagonistul Vicious, cel care-i tot timpul pe urmele lui Spike, interpretat de actorul britanic Alex Hassell.

Prima veste bună este aceea că trioul principal funcționează, replicile sunt bune, iar montajul este folosit într-un mod foarte interesant. Ritmul acestui teaser este principalul său atu, filmulețul fiind un adevărat jam-session de replici și acțiune.

În final, aflăm și data la care va avea premiera pe Netflix noul serial: 19 noiembrie.

Într-un interviu recent, din care citează site-ul Comic Book Resources, showrunner-ul serialului, André Nemec, explică faptul că noul live action nu va copia anime-ul, ci va încerca să-i recreeze spiritul. „Ne-am uitat la scene, ne-am uitat la recuzită, ne-am uitat la costume, ne-am uitat la montaj. Am studiat toate aceste lucruri nu pentru a maimuțări anime-ul, ci pentru a-i descoperi spiritul”, a declarat André Nemec.

Pentru recapitulare

În România, anime-ul original „Cowboy Bebop” (1998-1999) a putut fi văzut pe la jumătatea anilor 2000, pe postul Animax.

Serialul japonez, regizat de Shinichirō Watanabe și scris de Keiko Nobumoto, are 26 de episoade de câte 24 de minute. Iar povestea urmărește aventurile unui grup de vânători de recompense ce călătoresc în nava spațială, Bebop, în anul 2071. În acest viitor, majoritatea oamenilor a abandonat Terra și trăiește în coloniile care-au înflorit pe Marte sau pe lunile lui Jupiter. Dar în ciuda faptului că tehnologia a evoluat foarte mult, păcatele omenirii sunt aceleași: hoții mai mici sau mai mari, politicieni corupți, corporații prea lacome și sindicate ale crimei. Cu oamenii răspândiți peste tot prin sistemul solar, societatea a ajuns să se bazeze pe vânătorii de recompense, numiți în mod comun „cowboy”, pentru a aduce infractorii în fața justiției.

Pentru cei care vor să revadă aventurile animate, Netflix pune la dispoziția abonaților anime-ul original. De mâine, 21 octombrie, toate cele 26 de episoade din „Cowboy Bebop” (1998) intră pe platforma de streaming.

Foto: Netflix

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton