; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Red Carpet Retro   2008

Cel mai scump divorț de la Hollywood! Cât au cheltuit până acum Angelina Jolie și Brad Pitt

01 April 2021

Bătălia legală dintre Brad Pitt și Angelina Jolie este pe cale să devină cel mai costisitor divorț de la Hollywood fiind vorba doar  de taxele legale!

Potrivit experților legali, războiul dintre cei doi din tribunale s-ar putea extinde cu încă 6 ani, pe lângă cei 5 care au trecut de când Angelina a depus cererea de divorț.

Confruntarea a început în septembrie 2016, Angelina invocând diferențe ireconciliabile.

Deși oficial nu mai sunt legați de acte, cuplul se luptă în prezent pentru avere și pentr custodia celor șase copii pe care îi au împreună. În timp ce Brad Pitt dorește să împartă egal custodia copiilor cu fosta soție Angelina dorește custodie totală. 

Pe lângă custodie cei doi se luptă și pentru castelul Miraval pe care l-au achiziționat contra sumei de 67 de milioane de dolari. 

Câți bani au cheltuit Angelina și Brad Pitt

 

Potrivit celor de la Dailymail, care au citat experți legali din Los Angeles, divorțul dintre cei doi actori are mari șanse să devină cel mai scump din istoria Hollywood-ului. Angelina Jolie și Brad Pitt au scos fiecare din buzunar până în prezent peste 1 milion de dolari. Conform aceleiași publicații și cei care se ocupă de cazul lor, atât avocații, cât și judecătorii sunt plătiți regește! 

O sursă a precizat pentru DailyMail că tarifele avocaților pot varia între 1.000-1.500 de dolari, aceștia având posibilitatea e a factura 40 sau 50 de ore de muncă pe săptămână. În timp ce judecătorul privat angajat de cei doi cere între 900 și 1.000 de dolari pe oră. Pentru o zi judecătorul ar putea încasa chiar și 10.000 de dolari, iar până acum acesta ar fi încasat deja jumătate de milion de dolari. 

Recent, Angelina a scos la licitaţie un tablou pictat de Winston Churchill, primit cadou de la Brad Pitt, care a fost adjudecat pentru suma de 11, 5 milioane de dolari. Mulţi cred că actriţa va folosi banii pentru a continua lupta împotriva fostului soţ.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare