; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Începe noua serie “Dallas” | Premiera, azi, la Antena 1

12 January 2013

Începând de sâmbăta aceasta, povestea familiei Ewing se întoarce la tv, cu cele mai recente episoade, dar și personaje noi. J.R, Sue Ellen, Bobby vor aduce intriga de familie, suspansul, dar și noi provocări în cel mai nou sezon al serialului fenomen.

Între 1978–1991 “Dallas” era singurul serial pentru care milioane de oameni se opreau din activitate și urmăreau povestea familiei Ewing cu sufletul la gură. Momentul împușcării lui J.R. a fost unul dintre cele mai urmărite din istoria televiziunii.

Din distribuția noului sezon nu lipsesc o parte din personajele care au făcut din Dallas cel mai iubit serial din întreaga lume. Larry Hagman, Linda Gray, Patrick Duffy se alătură noii generații de actori care vor continua aventurile celei mai populare familii de pe mapamond.

Telespectatorii din România se vor putea întâlni pentru ultima oară cu J.R. Larry Hagman a pierdut în 2012 lupta cu cancerul și a murit în luna noiembrie, fix când întreaga echipă se pregătea de filmările celui de-al doilea sezon.

Difuzarea primului episod din noul sezon din Dallas' a înregistrat în vara trecută audiențe record în America. Sezonul al doilea din noul Dallas' va avea premiera peste ocean la sfârșitul acestei luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare