; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cel mai mare regret al actriței Carmen Tănase

Cel mai mare regret al actriței Carmen Tănase: „Nu am mai avut timp…”

10 June 2021

Carmen Tănase și Victor Parhon au format unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, cei doi fiind căsătoritiți timp de mai bine de 11 ani. Din nefericire, soțul actriței a murit în urmă cu aproape 21 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală incurabilă. Vedeta nu s-a mai recăsătorit niciodată și spune acum că are un mare regret legat de tatăl băiatului ei, scrie libertatea.ro.

„L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu. L-am ţinut în şah până acolo', a povestit Carmen Tănase, potrivit ziarului Click, citat de Libertatea.

Actrița a mai povestit că soțul ei era un om credincios, care și-a dorit să se căsătorească religios. 

„Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieţii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreţi după aia. Din păcate, am ştiut de la început, dar am crezut că există minuni', a spus Carmen Tănase.

Carmen Tănase a mai mărturisit că soțul ei obișnuia să exagereze „mult țigările'.

„(…) am început să găsesc pe sub pat hârtiuţe cu sânge. El, într-un fel, a ştiut de la început. S-a dus la doctor şi, după rezultat, a trecut pe lângă mine, a intrat în cameră şi nu a mai ieşit câteva ore. A venit apoi la mine şi mi-a spus: 'Uite, eu am cancer'. A căzut casa pe mine!', a mai povestit actrița.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare