; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

El Clasico

Cel mai așteptat derby, FC Barcelona – Real Madrid, va fi transmis pe Digi Sport 1 și Digi 4K

18 December 2019

Digi4K, primul post TV românesc Ultra HD, aduce super-derby-ul El Clasico: FC Barcelona -Real Madrid la calitate 4K, miercuri, 18 decembrie 2019, la ora 21:00. Confruntarea dintre cele mai titrate echipe ale Spaniei poate fi urmărită de abonații Digi | RCS & RDS și pe Digi Sport 1 sau pe Digi.Online.

Meciul a fost amânat, inițial, din cauza protestelor din Catalonia. După ce organizatorii au analizat și varianta disputării lui El Clasico pe un teren neutru, s-a decis ca ambele echipe să plece spre stadionul Camp Nou, înainte de joc, de la acelaşi hotel, în două autocare identice şi nebranduite. 

Partida îi va avea la microfonul Digi Sport pe jurnaliștii George Dobre şi Ionuţ Angheluţă, în timp ce o ediţie specială a emisiunii Fotbal European va prefaţa jocul de la Barcelona. Andrei Niculescu îi va avea în platou pe Ilie Dumitrescu și Florin Bratu, iar Gică Craioveanu li se va alătura prin legătură telefonică. La finalul meciului, aceiaşi invitaţi vor trage concluziile întâlnirii. 

“Mă aștept la un meci foarte dificil, cu o echipă a Realului într-o formă extraordinară, ca întotdeauna. Meciurile dintre Barcelona și Real Madrid sunt de fiecare dată diferite, speciale. Ambele echipe trec prin momente bune acum, nu se poate spune că există o favorită certă”, a declarat Leo Messi în cadrul unui eveniment public în Spania.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare