; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Black Sails Key Art Shoot 2015

Cel de-al treilea sezon “Vele negre” se lansează pe 24 ianuarie

22 January 2016

Telespectatorii români pot viziona primul episod al celui de-al treilea sezon al serialului Vele negre' pe canalul Paramount, la câteva ore distanță de premiera americană. Noile episoade pot fi urmărite începând din 24 ianuarie, în fiecare duminică, de la ora 23.00.

Black Sails Key Art Shoot 2015

Acțiunea celor 10 episoade are loc cu 20 de ani înaintea întâmplărilor din romanul lui Robert Louis Stevenson, Comoara din insulă'. În noul sezon, publicul va face cunoștință cu o serie de personaje istorice, cum ar fi Blackbeard, unul dintre cei mai înfricoșători pirați din toate timpurile, interpretat de Ray Stevenson („Divergent', „Thor').

Cel de-al treilea sezon al serialulul premiat la Emmy promite acțiune, momente tensionante și răsturnări de situație. Charles Town se află în plină distrugere, iar oamenii se tem din ce în ce mai mult de Căpitanul Flint. Campania sa de teroare atinge limitele nebuniei iar John Silver va încerca să readucă la suprafață latura umană a căpitanului. Cu Eleanor Guthrie scoasă din ecuație, Jack Rackham și Căpitanul Charles Vane se luptă să securizeze Nassau.

Black Sails Key Season 3 2016

Pirații căpitanului Flint se luptă să-și apere teritoriul, aflându-se permanent sub amenințarea puterii centrale care urmărește să-i elimine. Povestea velelor negre continuă să fie marcată de intrigi politice, război, luptă pentru supraviețuire și supremație.

Poster oficial Vele Negre_sezonul 3

Din distribuția filmului nu lipsește Toby Stephens, în rolul magnificului căpitan Flint. Alături de el se află Hannah New în rolul lui Eleanor Guthrie și Luke Arnold ce îl portretizează pe John Silver. Ray Stevenson se alătură distribuției în rolul înfricoșătorului Blackbeard, care are aparent niște treburi nerezolvate cu rivalul său, căpitanul Charles Vain, interpretat de Zach McGowan.

Serialul Vele negre' este creat de Jonathan E. Steinberg (Jericho, Human Target) și Robert Levine (Touch).

Trailerul filmului este disponibil aici:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare