; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cei 12 concurenti Ferma vedetelor

Cel de al doilea sezon “Ferma vedetelor” începe la Pro TV din 16 februarie

08 February 2016

În fiecare marți și miercuri, de la 20.30, telespectatorii vor putea urmări aventurile celor 12 fermieri: Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, Ami, Lili Sandu, Viorel Șipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă.

Cei 12 concurenti Ferma vedetelor

Dacă în primul sezon concurenții s-au duelat pentru titlul de Fermierul anului într-o locație din mijlocul pădurii, de această dată cei 12 se vor înfrunta într-o locație din Cipru. Primul contact al celor 12 vedete cu Cipru a fost exact așa cum își imaginau: o plajă însorită, mulți palmieri și o faleză superbă. Însă, paradisul nu a durat. Ajunși la fermă, cei 12 și-au dat seama că viața acolo nu este tocmai ruptă din rai și vor trebui să locuiască în condiții similare cu cele de acum 100 de ani, într-un loc izolat și lipsit de confortul stilului de viață modern.

Imaginea fermei părăsite nu i-a demoralizat pe concurenți, ci i-a mobilizat să se apuce de treabă și să facă tot posibilul pentru a atinge scopul final: transformarea fermei într-una funcțională. Iulia Vântur și nea Rață vor avea grijă, ca de fiecare dată, de bunul mers al lucrurilor, le vor da concurenților sarcini și sfaturi, dar le vor și recompensa munca cu diverse avantaje și surprize.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare