; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

X Factor revine la Antena 1 săptămâna viitoare (3)

Cel de-al cincilea sezon „X Factor” începe la Antena 1 săptămâna viitoare

07 September 2015

„X Factor' – sezonul cu numărul 5 – revine la Antena 1 începând de vineri, 18 septembrie, de la ora 20.30. Jurații Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică, dar și prezentatorii Răzvan și Dani au pregătit deja momente memorabile pentru noul sezon.

X Factor revine la Antena 1 săptămâna viitoare (3)

În această toamnă, show-ul vine cu o noutate: în faza audițiilor, cei care se prezintă în fața celor trei jurați trebuie să primească trei 'DA' pentru a putea trece în etapa următoare a show-ului. Iar publicul este cel care va avea un cuvânt greu de spus: în fiecare săptămână, telespectatorii își pot vota favoriții dintre concurenții care au primit trei 'DA', asfel încât la finalul etapei de audiții cel mai votat de către telespectatori scapă de Bootcamp și ajunge direct în prima gală live.

Primele ediții vor fi dedicate etapei audițiilor.

„Audițiile au fost de vis', spune Horia Brenciu. „Delia cu părul mai verde ca niciodată, iar Ștefan mereu cu ochii pe mine. Nu cumva să îmbrățișez eu mai multe concurente decât el', glumește el. „Pe scurt, un juriu plin de patos și culoare. Și nepotii mei, Răzvan și Dani, au debordat de inventivitate și alături de ei am realizat multe nebunii sezonul ăsta. Dar cei care m-au marcat definitiv – și nu sunt singurul care a simțit asta – au fost concurenții veniti din toată lumea. Fie c-au fost de râs, de plâns sau de aplaudat în picioare, ai noștri participanți de anul ăsta au asigurat spectacolul total pe scena Operetei Ion Dacian.'

Și Ștefan Bănică este încântat de ceea ce a văzut și auzit în etapa audițiilor. „Am văzut concurenți foarte buni, care pot deveni următorul X Factor, alții surprinzători, cu un potențial care se poate dezvolta în etapele următoare.', spune acesta.

Iar Delia adaugă: „Cred că în acest an la X Factor au venit și mai mulți concurenți talentati. Pe zi ce trecea nu îmi venea să cred ce număr mare de oameni a venit și cât de entuziasmați și plini de viață s-au prezentat.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare