; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The magnificent seven 11

Trailer: „Cei șapte magnifici” sunt de vineri în cinematografe

20 September 2016

„Cei șapte magnifici' / „The Magnificent Seven', cea mai recentă producție a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures și Columbia Pictures, va avea premiera pe 23 septembrie 2016, fiind disponibil şi în format IMAX.

[Not a valid template]

În regia lui Antoine Fuqua, filmul spune povestea locuitorilor unui sat mexican care se văd nevoiți să apeleze la ajutorul a șapte pistolari pentru a scăpa de o gașcă de bandiți ce îi exploatează și îi terorizează. Din distribuție fac parte Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent DOnofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett, Matt Bomer și Peter Sarsgaard.

„Când cei de la MGM mi-au cerut să fac un film western am fost foarte încântat, mai ales pentru că eu am crescut cu astfel de producții', spune regizorul Antoine Fuqua care, în copilărie, se uita la filme western cu bunica lui. „Apoi m-am întrebat de ce să fac un western azi, de ce ar fi important. Iar răspunsul a fost: se întâmplă atâtea în lume, e multă tiranie, ei bine, asta îl face relevant. E nevoie de un grup special de oameni care să lupte cu tirania asta', comentează regizorul.

Puteți vedea trailer-ul filmului „Cei șapte magnifici' aici:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare