; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finalistii vocea romaniei

Cei patru finaliști „Vocea României” sunt…

11 December 2016

Românii au urmărit vineri seară semifinala de la „Vocea României'. Cei opt semifinaliști s-au pregătit pentru această etapă a competiției, antrenorii le-au ales cele mai bune melodii, au pregătit împreună momentele, iar vineri s-au duelat pentru un loc în finală.

Reprezentațiile concurenților au fost aplaudate și apreciate, însă românii și-au votat favoriții și au decis ca în lupta pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro să intre Alexandru Mușat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Robert Botezan și Teodora Buciu din echipa Tudor.

finalistii-vocea-romaniei

 

Numele lui Smiley a fost extras vineri de Pavel Bartoș, iar antrenorul a trebuit să formeze primul duel al semifinalei. Smiley a decis să-i trimită în prima luptă a serii pe Alexandru Mușat, din echipa sa, și pe Ionuț Trif, din echipa Moga. Alexandru a cântat melodia Yesterday, iar Ionuț piesa Nothing else matters. Publicul a decis cine merge mai departe, iar primul finalist, ales în urma voturile românilor, este Alexandru Mușat.

alexandru-musat

Moga a ales cel de-al doilea duel și a decis ca Ioana Ignat, din echipa sa, să lupte pentru un loc în finală cu Andreea Ioncea, din echipa Loredana. Cele mai multe voturi din partea publicului le-a primit Ioana Ignat, care merge în finală.

ioana-ignat

Pentru cel de-al treilea duel, Loredana l-a ales pe Robert Botezan, din echipa Tudor, să intre în bătălie cu Ștefan Roșcovan, din echipa sa. Ștefan a interpretat piesa Tear in my heart, iar Robert a cântat melodia Come together. Cele mai multe voturi le-a primit Robert Botezan, cu care ne vom reîntâlni vinerea viitoare în marea finală.

robert-botezan

Ultimul duel din semifinala „Vocea României' a fost unul de excepție, format din Teodora Buciu, reprezentanta echipei Tudor, care a cântat melodia Creep, și Ramona Nerra, din echipa Smiley, care a interpretat piesa One more try. Publicul a ales şi de data aceasta, iar careul finaliștilor a fost completat de Teodora Buciu.

teodora-buciu

Așadar, în urma duelurilor încrucișate, Chirilă intră în marea finală cu doi concurenți: Teodora Buciu și Robert Botezan, Smiley cu un concurent: Alexandru Mușat, Moga cu o concurentă: Ioana Ignat, iar echipa Loredana nu va avea niciun reprezentant.

Vinerea viitoare, de la 20:30, finala „Vocea României' vine cu multe surprize și invitați speciali.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Un concurent de la „Vocea României' a ajuns la spital, înainte de semifinală

Chirilă, Loredana, Smiley și Moga cântă pe scena „Vocea României' vineri seară

FOTO. Antrenorii de la „Vocea României' i-au ales pe cei opt semifinaliști

Încep show-urile live „Vocea României'. Jurații au ales ultimii concurenți

Pro TV anunță prezentatorii primului sezon „Vocea României Junior'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare