; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vampirii sunt la modă pe micile şi marile ecrane

12 January 2011

Filmele cu vampiri apar ca ciupercile după ploaie' după frenezia iscată de Saga Amurg'. Robert Pattinson este subiectul obsesiilor tinerelor adolescente de pe tot globul şi cauzează depresii odată cu fiecare apariţie publică. Dar tânărul şi diafanul vampir Edward are competiţie serioasă.

.

La lumina lunii cu Alex OLoughlin

Pe Alex O’Loughlin (34 de ani) sigur îl ştiţi din filmul Plan de rezervă' în care a apărut alături de Jennifer Lopez, dar dacă nu aţi avut plăcerea îl puteţi urmări din această seară la ProCinema în seria La lumina lunii' (Moonlight'). Vi-l recomandăm cu căldură şi putem să vă dăm încă un motiv pentru care merită să îl admiraţi pe Mick St. John, vampirul de sub lumina lunii… National Enquirer l-a suit în top 10 cei mai sexi de la Hollywood.

În plus, ce motiv am avea să nu ne placă de Alex? Cântă la chitară, este motociclist şi practică rugby şi, cel mai important, este disponibil după ce în 2009 s-a despărţit de Holly Valance!

.

Câte fane are Twilight'? Câtă frunză, câtă iarbă…

Robert Pattinson nu mai are nevoie de nicio introducere după senzaţia stârnită de deja celebra serie „Twilight' în care acesta are rolul principal alături de Kristen Stewart, care pentru moment, pare să fie şi aleasa inimii sale.

Deşi a declarat că este intimidat de fizicul spectaculos al colegului de filmări Taylor Lautner (pe care l-am menţiona pe această lista, dar nu întruneşte criteriile, este vârcolac!) noi credem că nu are de ce să se teamă. La o confruntare directă cu privire la numărul fanelor, Edward ar câştiga detaşat.

.

True Blood', doar cu acordul părinţilor!!

Ce vampir poate fi mai sexi decat Eric Northman din True Blood'? Suedezul Alexander Skarsgård face furori de la începutul seriei True Blood', a bifat în portofoliu şi apariţia în videoclipul Paparazzi' al cântăreţei Lady Gaga' şi urmează să îl vedem în 2012 alături de Rihanna în filmul acesteia de debut.

Dar pentru fanele înrăite credem că cel mai fericit moment a fost acela când vampirul' a mărturisit că este fericit de îndată ce poate rămâne în costumul lui Adam pe platouri, pentru că îi place să filmeze dezbrăcat.

.

Intrigile între fraţi nu au fost niciodată mai palpitante ca în The Vampire Diaries'

Suntem confuzi. Nu ştim pe care dintre cei doi vampiri sa punem accentul: pe Stefan sau pe Damon. Cei doi fraţi din The Vampire Diaries' ne ţin ochii bine aţintiţi spre ecran la fiecare episod din serial.

Pe actorul de origine poloneză Paul Wesley (29 de ani) îl ţineţi minte din Smallville' sau din Everwood'. În prezent frânge inimă după inimă ca Stefan Salvatore, vampirul îndrăgostit de Elena, colega sa de liceu. În viaţa reală Paul este îndrăgostit de actriţa Torrey DeVitto.

Ian Somerhalder (32 ani, foto), vampirul cel rău din serie – Damon Salvatore, este model de la 10 ani, iar debutul în actorie l-a avut în 1999 în pelicula Black & White'. A mai jucat alături de fratele său' Paul în Smallville'. Se zvoneşte că ar avea o relaţie cu frumoasa actriţă Maggie Grace (care acum filmează pentru alţi vampiri…cei din Twilight')

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare