; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cei 24 de concurenţi intră în bucătăria “MasterChef”

02 April 2013

Au mai rămas 24 de concurenţi, însă doar unul va fi MasterChef! Bătălia talentelor culinare se strânge săptămâna aceasta pentru că cei rămaşi în cursă vor păşi pentru prima oară în bucătăria MasterChef'.

Diseară, de la 20.30, pe Pro TV, concurenţii văd şi simt pentru prima oară ce înseamnă să intri în bucătăria la care au visat atât de mult, dar şi ce eforturi trebuie să facă pentru a-şi păstra locul în competiţie.

După ce săptămâna trecută cartoful a reprezentat alimentul care a făcut diferenţa dintre toţi concurenţii care s-au calificat după preselecţii, săptămâna aceasta, cei 24 de concurenţi rămaşi în show vor fi supuşi la noi probe.

Mai jos puteţi vedea cine sunt cei 24 de concurenţi care au convins juriul că merită să meargă mai departe în competiţie.

Aida Parascan

Picture 1 of 24

Aida Parascan s-a apucat de gătit pe la 14-15 ani, din necesitate. Părinţii ei lucrau şi avea doi fraţi mai mici cărora trebuia să le gătească. A învăţat să gătească singură, iar pe parcursul anilor s-a perfecţionat. Îi place să mănânce sănătos, prin urmare găteşte numai cu ingrediente naturale. Este din Buzău, însă s-a stabilit în Italia. Este mămică a trei copii, cărora le găteşte foarte des şi nu le dă aproape nimic din comerţ. A lucrat ca ospătar, iar MASTERCHEF înseamnă pentru ea un pas înainte. Crede că pasiunea pe care o pune în mâncare o deosebeşte de ceilalţi bucătari amatori.

Juraţii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu le vor atrage atenţia celor 24 de concurenţi că de acum înainte fiecare greşeală le va fi şi mai aspru taxată, prin eliminare.

Prima probă a serii, care îi va lăsa pe mulţi cu gura căscată şi le va stoarce şi câteva lacrimi, este Cutia Misterelor. Timp de 60 de minute, concurenţii vor avea la dispoziţie un ingredient-vedetă şi multă imaginaţie pentru a demonstra că merită să îşi păstreze şorţul.

A doua probă îi va duce pe concurenţi la munte, printre nămeţi de zăpadă, vânt şi frig. Proba nu vine singură, ci şi cu mult neprevăzut!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare