Homepage  / Televiziune

Cine sunt cei 20 de concurenții care au intrat în bucătăria MasterChef România 2024. Încep primele probe sub presiune

Cine sunt cei 20 de concurenții care au intrat în bucătăria MasterChef România 2024. Încep primele probe sub presiune
4

de Roxana Mirea,

Ultima etapă a confruntărilor de la MasterChef România a fost difuzată luni, 14 octombrie 2024, la Pro TV. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis care sunt cei mai buni 20 de concurenți care întră în bucătăria show-ului culinar.  

Cine sunt cei 20 de concurenți care au intrat în bucătăria MasterChef 2024 

Miza în emisiunea MasterChef România crește, iar spectacolul ajunge la un nou nivel: intrarea în cea mai prestigioasă bucătărie a țării. 20 de concurenți de excepție și-au adjudecat aseară un loc în lupta pentru marele premiu de 75.000 de euro. 

După săptămâni în care au gustat sute de preparate, au ascultat povești de viață impresionante și au fost cuceriți de pasiunea românilor pentru gătit, Chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au închis aseară lista celor mai buni 20 de concurenți MasterChef din acest sezon. Alessandro Lusito, Andreea Corb, Andreea Duția, Carla Cătană, Cosmin Răducu, Cristian Ușurelu, Danilo Lusito, Diana Rogo, Gabriel Șerban, Georgiana Ene, Yasmina Cheresteș, Ionela Grigore, Laurențiu Paicu, Mădălina Irimia, Ortenisa Iliev, Petre Catană, Ruthie Kuszai, Sebi Dascălu, Sorin Mitrea și Victor Marinescu sunt cei care intră acum în linie dreaptă pentru marea finală și titlul de MasterChef România 2024. 

MasterChef Romania 2024 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Începe „MasterChef: Restul e plăcere” 

În această seară, Chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu luptă împotriva risipei alimentare în noul show „MasterChef: Restul e plăcere”! Din 15 octombrie, exclusiv pe VOYO, cei trei chefi vor transforma săptămânal resturile lăsate de concurenți în bucătăria MasterChef în adevărate capodopere culinare. Primul episod va fi difuzat astăzi, de la ora 20:30, simultan pe platforma online și la PRO TV. Restul edițiilor vor fi disponibile exclusiv pe VOYO. 

Săptămâna viitoare, cei 20 de concurenți care au reușit să treacă de etapa confruntărilor vor intra în bucătăria MasterChef și vor fi supuși primelor probe sub presiune, luni și marți, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton