; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cei 10 concurenți intră în joc, sâmbătă, la „Te cunosc de undeva!” (3)

FOTO. Cei 10 concurenți intră în joc, sâmbătă, la „Te cunosc de undeva!”

17 February 2017

Ruby, Sore, Anda Adam, Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Alex Vasilache, Daniel Max Dragomir, „Cuza', solistul trupei Noaptea Târziu', Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu intră  în jocul transformărilor sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a noului sezon Te cunosc de undeva!', la Antena 1, cu roluri oferite lor de buclucașa ruletă a personajelor.

[Not a valid template]

Sunt fericită de fiecare dată când începem un nou sezon Te cunosc de undeva!', pentru că este o școală chiar și pentru mine însămi. În ceea ce-i privește pe concurenți, sunt toți oameni deschiși, frumoși, tineri, cu personalități, orgolii și pretenții diferite, oameni care vor să exploreze și săși exploateze talentele', spune Ozana Barabancea care, alături de colegii Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, va juriza prestațiile celor zece artiști-concurenți ai noului sezon prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Așadar, în prima ediție a celui de-al unsprezecelea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!', Sore o va imita pe Viorica de la Clejani și va cânta acompaniată de taraful Silvian Voicu. Nu puteam începe cu o provocare mai mare. Viorica este un personaj în adevăratul sens al cuvântului. Iar eu n-am cântat genul acesta de muzică în viața mea și n-am mai cântat nici cu taraf', spune Sore.

Colegii ei, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, vor cânta în acest sezon numai în duet, iar sâmbăta aceasta vor aduce în prim-plan două personaje care multora le va aminti de copilărie: lupul Titi Suru și căprița Rada, protagoniștii celebrului film Mama', regizat în anul 1976 de Elisabeta Bostan. Noi nu ne-am pregătit foarte bine, dar o să iasă bombă', spune Vârciu, cu umorul care-l caracterizează.

La rândul ei, Anda Adam, aflată la a patra participare la Te cunosc de undeva!', va reproduce un moment din vremea televiziunii alb-negru, făcut celebru de o frumusețe a scenei românești, Stela Popescu.

Ce personaje vor interpreta Ruby, Alex Vasilache, Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Daniel Max Dragomir și „Cuza', solistul trupei Noaptea Târziu', telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a noului sezon Te cunosc de undeva!'.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: FOTO. „Te cunosc de undeva!', din februarie la Antena 1. Cine sunt concurenții sezonului 11

Șerban Copoț a câștigat finala Te cunosc de undeva!': Mi-am dorit foarte mult să câștig'

FOTO. Lucian Ionescu îl imită pe Michael Jackson în finala show-ului Te cunosc de undeva!'

Cum arată Crăciunul în casa lui Pepe și cum s-a pregătit de finala „Te cunosc…'

Alina Pușcaș revine la Te cunosc de undeva!'. Cine este invitatul special

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare