Homepage  / Vedete româneşti

Ceartă aprinsă între Alexia și Aris Eram, la America Express 2023, sezonul 2. S-au aruncat cuvinte grele. „M-am săturat!”

Ceartă aprinsă între Alexia și Aris Eram, la America Express 2023, sezonul 2. S-au aruncat cuvinte grele. „M-am săturat!”
14

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost difuzată aseară, 27 noiembrie 2023, la Antena 1. Trei echipe s-au confruntat în primul joc de amuletă din al șaselea stage. La sfârșit, Alexia Eram a cedat nervos și a țipat la fratele ei, Aris.  

Alexia Eram, nervoasă pe Aris, la America Express – 27 noiembrie 2023 

Romică și Cătălin Țociu, Alexia și Aris Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au confruntat în primul joc de amuletă din al șaselea stage, aseară, 27 noiembrie 2023, la America Express, sezonul 2.

Concurenții au avut parte de momente tensionate când au văzut cât de greu le este să treacă peste probe. La final, victoria a fost de partea Giuliei Anghelescu și a soțului ei, Vlad Huidu. Alexia Eram nu și-a mai stăpâni nervii și a izbucnit în lacrimi, spunându-i fratelui său că au participat la 7 jocuri pentru amuletă și au câștigat doar de două ori.  

Alexia Eram, în lacrimi, la America Express 2023, sezonul 2. De ce a urlat la fratele ei, Aris. „M-am săturat” (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Concurenta i-a adresat replici dure fratelui său, după ce Aris Eram nu și-a construit bine stiva de lemne pe care trebuia să se urce pentru a transporta mai multe obiecte vestimentare. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi și a țipat la fratele ei, fiind copleșită de tensiunile acumulate.  

A căzut! Nu mai aveam timp să îl fac bine. Ca să îl faci bine trebuie să începi de la început, înțelegi?”, i-a spus Aris surorii sale.  

Nu vezi că am jucat 7 amulete și câștigăm două?!” a țipat Alexia.  

Bine că am câștigat două! Ești cea mai pesimistă! M-am săturat să nu știi să pierzi, serios acum. Te enervezi ca un copil! Doamne, am zis că o să încerci de data asta să te calmezi”, i-a zis Aris Eram, potrivit a1.ro. 

Eu?! Am fost eu pesimistă astăzi?! Am jucat 7 amulete și am câștigat 2 pentru că nu suntem în stare! Am încercat toată ziua să fiu calmă, dar când am văzut că eu își spun ceva și nu mă bagi în seamă…”, i-a răspuns Alexia Eram. 

Fii fericită că am câștigat două și că am participat la atâtea! Domane, serios acum, dar nu poți… Am zis că o să încercăm de data asta să te calmezi puțin”, i-a spus Aris Eram.  

Alexia Eram, în lacrimi, la America Express 2023, sezonul 2. De ce a urlat la fratele ei, Aris. „M-am săturat” (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 14

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au câștigat amuleta 

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au reușit să termine primii circuitul de la jocul de amuletă. Așadar, aceștia au câștigat marele avantaj din ediția de aseară a emisiunii America Express.  

Cei doi soți au câștigat amuleta de 1000 de euro și au primit și un Joker periculos care le oferă avantajul de a folosi echipa de producție până la următoarea locație, în cursa din aceasta etapă. 

Patru amulete, din șase jucate”, a spus Vlad Huidu, după ce au câștigat.  

„Mai lăsați și pentru alții. Gata, puteți să vă opriți. Patru sunt suficiente”, le-a spus Sânziana Negru. 

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton