; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Claudia Pavel Snow Queen Freeman Ent

Cea mai simpatică negustoreasă din „Crăiasa Zăpezii”

10 November 2015

Odată cu recenta revenire în peisajul muzical românesc, cu cele două single-uri „Sună-mă' și recentul „Privilege', la care urmează să lanseze și videoclip, cântăreaţa Claudia Pavel aka Cream mai face un pas şi către actorie dublând pentru prima dată un personaj de desene animate. Din 13 noiembrie pe marile ecrane, Claudia va fi cea mai simpatică negustoreasă în animaţia „Crăiasa Zăpezii'.

Claudia Pavel Snow Queen Freeman Ent

„Mărturisesc că întotdeauna mi-am dorit să dublez personaje de desene animate, pentru că sunt o mare iubitoare a acestui gen. Este grozav când ştii că poţi fi o mică parte din universul unui copil. Este incredibil! Întotdeauna mi-au plăcut poveştile, basmele şi îmi place să visez, să trăiesc într-o lume a fanteziei măcar pentru o oră cât durează desenele animate', spune Claudia Pavel.

Personajul Claudiei Pavel, negustoreasa, este o doamnă cochetă şi fermecătoare, care îl ajută pe Kai ori de câte ori are ocazia şi îşi menţine mereu magazinul foarte bine aprovizionat. Îl simte ca pe propriul nepot şi e deosebit de încântată de toate desenele pe care băieţelul le realizează şi i le dăruieşte.

Alături de Claudia Pavel, dublajul animaţiei în limba română este asigurat de nume ca Elena Gheorghe, Simona Pătruleasa, Dan Cruceru.

afis_Craiasa

Din 13 noiembrie, Freeman Entertainment aduce pe marile ecrane animaţia „Crăiasa Zăpezii', o aventură fermecătoare, plină de personaje colorate, peisaje feerice şi multă zăpadă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare