; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cea mai sexy ursoaică vine duminică la Demascarea!

05 August 2012

Nimeni nu şi-ar fi închipuit că în spatele unei măşti de urs va sta o vedetă supersexy din România. Deşi când te gândeşti la un astfel de personaj, îţi închipui un costum masiv, din care să nu se vadă decât ochii, echipele de la Demascarea s-au trezit în platoul emisiunii cu o ursoaică extrem de provocatoare, îmbrăcată într-o rochie cu un decolteu generos.

După 5 ore la machiaj, faţa ursoaicei a fost acoperită cu o mască, echipele trebuind să folosească orice indiciu pe care l-au avut la dispoziţie, de la voce la aspect fizic, pentru a ghici cine e în spatele măştii. Provocarea a fost cu atât mai mare cu cât în momentul de umor de la Demascarea au fost două măşti care trebuiau ghicite, alături de ursoaică venind şi un urs.

Tot duminica aceasta la Demascarea, echipele conduse de Dinu Iancu Sălăjanu şi Victor Yla vor trebui să facă faţă provocării de a ghici şi alte măşti de senzaţie. Pe lângă urs şi ursoaică, în platoul emisiunii vor mai veni Maimuţa din Cartea junglei, Jack Sparrow, Ion Ţiriac, Connect-R şi un bătrân ungur.

Cine se ascunde în spatele fiecărei măşti, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20.20, la Demascarea.

batranul-ungur

Picture 1 of 4

Bătranul ungur

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare