; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mauricio Islas (1)

Cea mai recentă telenovelă ale lui Mauricio Islas va avea premiera în SUA

20 March 2017

Postul american Telemundo va difuza, începând cu 4 aprilie, ultimul proiect tv al actorului Mauricio Islas, narco-novela „El Capo', anunţă peopleenespanol.com. Din distribuţia acestui serial, filmat în Mexic, fac parte, printre alţii, Iran Castillo, Marisol del Olmo, Sara Maldonado, Plutarco Haza şi Julio Bracho.

 Vezi galeria foto >

În această producţie, Mauricio îi dă viaţă lui José Vicente Solís Armenta, cunoscut sub numele de „El Capo', un bărbat cu un trai modest care devine un lider al narco-traficanţilor din America Centrală şi pe care poliţia îl vrea prins, viu sau mort, cu orice preţ. Serialul are la bază romanul cu acelaşi nume al scriitorului şi scenaristului columbian Gustavo Bolívar.

„Veţi vedea împuşcături, elicoptere, urmăriri, explozii, scene cu un impact vizual puternic, care nu au fost uşor de realizat, dar şi momente pline de iubire sau răzbunare. Este un serial cu multă acţiune, dar şi cu personaje care transmit multe emoţii. Povestea vă va cuceri', a declarat Mauricio (43 de ani), citat de excelsior.com.mx.

Telenovela „El Capo' a fost difuzată şi în Mexic, până nu de mult, cu titlul de Perseguidos'. După terminarea filmărilor la acest serial, Mauricio (pe care îl ştiţi din „Las Bravo', „Sub cerul în flăcări', „Prizoniera', „Amor real') a fost cooptat şi în muzicalul mexican „Aventurera', alături de Susana Gonzalez.

Cât priveşte viaţa privată, actorul şi iubita sa, Paloma Quezada, au devenit, pe 4 noiembrie anul trecut, părinţii unei fetiţe, pe care au numit-o Frida. Aceasta este cea de-a doua fată a lui Mauricio. Actorul o mai are şi pe Camila, de 14 ani, rezultată în urma mariajului cu artista de origine venezueleană Patricia Villasana, în timp ce cu actuala parteneră mai are un băiat pe nume Emiliano, de şase ani.

Vedeţi aici trailer-ul telenovelei „El Capo':

Citește și:

Actorul Mauricio Islas a devenit tată pentru a treia oară

Sursa foto: https://www.instagram.com/mauricioislas

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare