Homepage  / Vedete româneşti

Cea mai mare dorință a Andreei Marin. Are legătură cu fiica adolescentă: „Asta visez, pur și simplu!”

Cea mai mare dorință a Andreei Marin. Are legătură cu fiica adolescentă: „Asta visez, pur și simplu!”
12

de Cristina Țapu,

Podcastul „Un podcast mișto” al lui Mister Bursucu a avut-o ca invitată specială pe Andreea Marin. Cei doi au colaborat timp de un an și jumătate la emisiunea „Prețuiește viața” de la TVR, unde el a fost coregraf. Fosta prezentatoare a făcut dezvăluiri despre fiica sa și a vorbit despre aspirațiile de viitor pe care le are pentru adolecentă.

Cea mai mare dorință a Andreei Marin

Atunci când a fost întrebată care este cea mai mare dorință a ei pentru fiica sa, răspunsul Andreei Marin a fost unul cu adevărat surprinzător. Copleșită de emoție, fosta prezentatoare a mărturisit că-și dorește să-și vadă fiica la casa ei. În plus, Andreea Marin a mărturisit că abia așteaptă momentul în care va deveni bunică.

Andreea Marin și fiica eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Să fiu bunică, pur și simplu! Asta visez. Să o văd fericită, la casa ei și să fiu bunică! Să îmi dăruiască asta!”, a declarat fosta prezentatoare, în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Adolescenta urmează exemplul fostei prezentatoare TV, fiind amândouă prezente frecvent la diverse evenimente publice. Andreea Marin a căutat întotdeauna să mențină discreția în ceea ce privește familia sa, demonstrând adesea că echilibrul între viața publică și cea privată este foarte important pentru ea.

Precum orice adolescentă obișnuită, Violeta are un prieten, căruia deja i-a declarat că-l iubește pe rețelele de socializare. Cu toate că se bucură că fiica sa traversează o etapă atât de frumoasă, Andreea Marin privește cu scepticism povestea de iubire pe care o trăiește Violeta.

Andreea Marin nu vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au acordat un interviu Revistei Viva! în care au vorbit despre relația pe care o au și despre sentimentele profunde care îi leagă de șapte ani. Andreea susține că relația lor de bazează pe valori comune și prietenie, mai presus de orice. Ambii sunt capabil să se susțină reciproc la bine și la greu, iar comunicarea dintre ei are loc fără obstacole și orgolii.

Chiar dacă recunoaște că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, Andreea Marin menționează că s-au cunoscut în momente dificile, iar durerea a fost cea care i-a unit. Cu toate acestea, vedeta nu are în vedere căsătoria, chiar dacă este ferm convinsă că Adrian Brâncoveanu este bărbatul care îi face viața mai frumoasă și îi aduce zâmbetul pe buze.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton