Homepage  / Vedete româneşti

Pepe a dezvăluit care a fost cel mai jenant moment din întreaga sa carieră. Ce i s-a întâmplat în mijlocul concertului

Pepe a dezvăluit care a fost cel mai jenant moment din întreaga sa carieră. Ce i s-a întâmplat în mijlocul concertului
9

de Cristina Țapu,

Pepe este cunoscut de o țară întreagă datorită activității sale în lumea televiziunii și a muzicii. Are o carieră de aproape trei decenii și, de-a lungul timpului, nu a fost ocolit de momentele stânjenitoare în timpul concertelor. Din fericire, întotdeauna a știut cum să le facă față și le-a depășit cu brio. Iată ce dezvăluiri amuzante a făcut artistul!

Pepe a dezvăluit care a fost cel mai jenant moment din întreaga sa carieră

De-a lungul parcursului său artistic, Pepe a întâmpinat numeroase momente stânjenitoare în timpul concertelor. Artistul a împărtășit că a avut incidente precum căderea de pe scenă, ruperea pantalonilor și chiar căderea într-o fosă.

Pepe, o nouă imagine cu fiul lui  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Am avut o criză de burtă pe scenă, vorbesc serios. Este foarte greu să și cânți, m-au trecut toate transpirațiile. La modul cel mai serios. Cred că nu este om căruia să nu i se întâmple ceva de genul, să ți se rupă pantalonii, ca fată să rămâi făra toc. Mie mi s-au rupt și pantalonii, am și căzut de pe scenă. Eram la niște premii importante și am căzut de pe scenă, am căzut în fosă, s-a rupt scena cu mine”, a povestit Pepe, conform Spynews.ro.

Pepe a făcut primul pas în industria muzicală în anul 1996

Ionuț Nicolae Pascu, cunoscut sub numele de scenă Pepe, s-a născut la 20 iulie 1979, în București. Este o personalitate versatilă, activând ca muzician, compozitor, producător, interpret, actor și prezentator de televiziune.

Numele de „Pepe” nu a fost ales intenționat pentru cariera sa artistică; dimpotrivă, a fost atribuit de fratele său mai mare în timpul copilăriei. Inițial, acesta l-a numit „Pepiță”, derivat de la „bebiță”, dar ulterior întreaga familie a adoptat numele de Pepino sau Pepe, astfel că prenumele său Ionuț a fost mai puțin utilizat.

Pepe a făcut primul său pas în lumea muzicii în 1996, când a debutat la un festival de muzică ușoară din Ploiești, obținând premiul trei.

În 1999, Pepe a devenit solistul trupei anterioare „Latin Express”, marcând introducerea stilului flamenco în România pentru prima dată.

În vara anului 1999, trupa „Latin Express” a obținut premiul I la festivalul de muzică ușoară de la Amara și ulterior locul II la festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, cu piesa „Nu te mai doresc”.

Începând cu anul 2000, Pepe a decis să își continue cariera ca artist solo, devenind cel mai apreciat cântăreț de muzică latino din România. Artistul și-a dedicat toată atenția proiectelor solo și a reușit să lanseze numeroase albume care s-au bucurat de succes în rândul fanilor.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Pepe

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton