; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_DOF8886

A doua semifinală „Ham talent” se vede joi la Antena 1

16 December 2015

Joi, de la 20.30, Antena 1 difuzează cea de-a doua semifinală a show-ului, iar concurenții își aduc întăriri pentru a fi siguri că prind un loc în marea finală „Ham talent'.

[Not a valid template]

Finala emisiunii „Ham talent' se apropie în galop, iar concurenții rămași în competiție sunt conștienți că, pentru a nu rămâne cu botul pe labe, trebuie să facă tot posibilul pentru a vâna nu mai puțin de cinci de „Da' din partea juriului. Totul sau nimic, par să-și spună în cor necuvântătoarele, iar stăpânii lor dau dovadă de multă inventivitate atunci când vine vorba să se facă remarcați în cadrul singurului show cu pedigree de vedetă. Cei care în preselecții au convins juriul că au stofă de câștigători aduc întăriri și mizează pe elemente și apariții surpriză în semfinale. Denis Ștefan va veni însoțit de doi cai, Ludmila Gyreva va face spectacol alături nu doar de câini, ci și de capre, iar Georgiana Neselean va demonstra că se înțelege la fel de bine și cu poneii, nu doar cu Pluto.

Tot în cea de-a doua semifinală a emisiunii, Mihai Zagaevschi și perușii lui dresați ca la carte testează zborul spre finală… cu telefericul. Alexandra Pop, campioana care și-a învățat Yorkshire Terrierul karate, intră în ringul de box de data aceasta. Cât de fioros reușește să fie de data aceasta Hulk, joi, de la 20.30, la Antena 1.

Mâine, animalele se vor da peste cap să facă spectacol, iar pe scena de la „Ham talent' vor fi date lecții de seducție, se vor face cereri în căsătorie inedite și, nu în ultimul rând, demonstrații că patrupedele pot fi prescrise pentru orice afecțiune, atât de multă bucurie le aduc oamenilor.

La categoria „frumusețe' va fi rândul păsărilor și al Yorkshire Terrierilor să-și stabilească reprezentantul în marea finală a emisiunii. Și de această dată, publicul din platoul „Ham talent' va alege, prin vot, exemplarul fiecărei categorii. Cine sunt frumoșii norocoși ai acestei semifinale, joi, de la 20.30, la Antena 1.

Foto: Antena 1

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare