; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mariana Cojocaru 1

Ce zodii vor avea noroc anul viitor

10 December 2015

Astrologul Mariana Cojocaru ne-a făcut câteva predicţii legate de anul care va veni. Cum o va duce România în 2016, ce zodii vor avea noroc, dar şi ce şanse au să se căsătorească Smiley şi Leonardo DiCaprio aflaţi mai jos.

Cum arată contextul astral al României în acest sfârşit de an?

România trebuie tratată într-un context astral mult mai larg, căci este acum doar o boabă într-un ciorchine de strugure (vezi alianțele UE, NATO). Cu cât ne apropiem de sărbători și trecem de Crăciun, lucrurile se mai detensionează treptat. Stellium-ul Saturn-Soare-Mercur cere lămurirea unor lucruri, stabilirea unor noi baze de evoluție, așezarea la masa negocierilor, parafarea unor noi reguli pentru a detensiona situația. Va trebui să știm cum să ne impunem punctul de vedere și pe plan extern și pe plan intern și să dovedim că avem un cuvânt de spus. Mercur este generos cu deplasările și mini-vacanțele, cu veselia, chiar dacă Saturn ne mai umblă la buget și ni-l face nițel mai mic.

Ne mai liniştim şi noi, românii, după atâtea evenimente, unele dintre ele tragice, care au avut loc în ultima perioadă?

Sper, că doar speranța e cea care moare ultima! Parcă se mișcă ceva, marcă ne mișcăm. Am citit foarte mult în ultima vreme, să văd ce spun și Sfinții Părinți despre aceste vremuri și cele care vor veni, de accea vă voi răspunde cu un citat al părintelui Iustin Pârvu: ,,Vedem toate încercările astea (…). Dar sunt niște semne care dovedesc apropierea noastră. Faptul este că nu ne mișcăm deloc, rămânem în amorțire. Nu se face nimica, parcă suntem stăpâniți de un duh al îndărădniciei'.

Mariana Cojocaru

Cum va fi anul 2016 pentru România?

Este un an foarte important pentru România, un an karmic, de bilanț (Nodurile Lunare pe Axa Fecioară-Pești se suprapun peste cele de la 1859). Într-un astfel de an se trage linie și se va vedea ce am făcut bun și ce nu, ce decizii am luat și cum am gândit la nivel de grup (karmă de grup). România este guvenată de zodia Vărsătorului, de aceea trebuie să studiem poziția planetelor Uranus și Saturn în prag de 2016. În prima jumătate a anului Uranus Retrograd din Berbec va face opoziție cu Lilith din Balanță, semn că trebuie să fim temperați, prevăzători, diplomați și să nu răspundem provocărilor, ispitelor de tot felul. Că trebuie să ne protejăm casa, familia, sănătatea și pe exterior și pe interior (triada trup-minte-suflet).

Pe tot parcursul lui 2016 Saturn va fi în Săgetător, un aspect bun care susține evoluția noastră spirituală, în izolare, lumină, studiu, înțelepciune. Fiecare român va trebui să își știe locul, valoarea și puterea, capacitatea cu care a fost înzestrat, ca să facă ceva bun pentru el și țară. 2016 e anul în care vom sări să-i ajutăm pe cei aflați la nevoie, să-i ajutăm pe cei mai puțin norocoși. Anii karmici sunt ani delicați, țin de soartă (,,Ce ți-e scris în frunte îți este pus) și nu de destin (,,Cum îți așterni așa dormi).

Dar la nivel internaţional, cum va fi 2016?

2016 este un an tensionat. Diplomația e cea care va trebui să primeze și nu legea talionului. Înțelepciunea va trebui să înlăture furiile acumulate și preocuparea de a contrui ceva bun, constructiv să elimine frica, teroarea și tristețea ce au pus stăpânire pe psihicul nostru la nivel subtil. Extremismul trebuie eliminat tot prin metode subtile, cu inteligență și dibăcie. Intrăm în Anul Maimuței conform zodiacului chinezesc și într-un astfel de an trebuie să fim abili ca ea, inteligenți, isteți și orientați. Nicidecum agresivi și incisivi. Luăm ce este cel mai bun de la un astfel de an și eliminăm tot ce nu ne folosește.

Ce zodii vor avea noroc anul viitor?

Jupiter este responsabil în astrologie cu Marele Noroc. Pe parcursul lui 2016 va vizita două zodii: Fecioara și Balanța. Cel puțin jumătate din nativii acestor două zodii vor fi vizitate de noroc. Noroc din asocieri și parteneriate (nu singuri) vor avea și Peștii și Berbecii, tot jumătate din ei. De ce numai jumătate? Pentru că restul sunt supuși tranzitelor disonate dacă au acumulat restanțe, greșeli. Și toți nativii celorlalte zodii nemenționate mai jos vor avea parte de oportunități mai mari sau mai mici.

Ce zodii nu o vor duce bine în 2016?

Pentru că Saturn (disciplinatorul) este în Săgetător va constrâge deopotrivă nativii Săgetător și Capricorn şi vor avea poziţii incomode. Tot aici aș trece și cealaltă jumătate a zodiei Peștilor și Fecioară, Balanțele și Berbecii, până în vară, din cauza lui Lilith.

Smiley şi Leonardo DiCaprio sunt doi burlaci râvniţi, unul la noi, altul la americani. Ce credeţi, anul viitor vor renunţa la burlăcie?

Smiley este Leu, dar nu îi știu Ascendentul și nu aș putea să fac o analiză ca la carte. Pot să vă spun însă că anul 2017 poate fi un an foarte bun să se căsătorească sau să își întălnească sortita. Cred că pentru 2016 agenda lui are alte priorități. Important este că nu duce lipsă de admiratoare și e liber ca pasărea cerului. Și frumos și tânăr. Ce și-ar putea dori mai mult?

Leonardo DiCaprio este Scorpion şi la nativii acestei zodii lucrurile sunt în alb și negru: ori căsătoriți cu zgarda foarte lungă, ori burlaci asumați. E greu când sunt atâtea fete frumoase să îți ei angajamentul că nu vei călca pe bec. Nu se gândește la căsătorie, iar dacă va face acest ăas va fi o căsătorie modernă, cu o femeie independentă, supusă și numai al lui. Mai acceptă cineva așa ceva? Nu cred, căci el nu va promite nixciodată că este bărbatul unei singure femei. E Scorpion, iar ei sunt scavii propriilor lor dorințe, propriilor lor sexualități. Atnci la ce bun atâta frumusețe de băiat, zău?!

Unde vă putem vedea la TV?

Mă puteţi urmări de ceva vreme la Pro TV, în emisiunea ,,Vorbeste Lumea', dar și în emisiunea de la România TV, unde vă aștept cu drag în fiecare seară de duminică, la ora 22.00, împreună cu doamna Cristina Herea. Mai mult, am lansat, în prag de Sărbători, şi o revistă online, ultimatum.mariana.ro.

Cum şi unde veţi petrece Sărbătorile de Iarnă?

Voi face mai multe călătorii cu destinație deja prestabilită și sper să bucur cât mai multe persoane și cât mai mulți copii cu surprizele pe care le pregătesc.

Ce vă doriţi de la anul viitor?

Îmi doresc liniște, sănătate, siguranță, stabilitate, pace, timp pentru mine. Nu am pretenții mari de la viață, dar văd cum oamenii nu mai observă și nu mai prețuiesc valorile mărunte, ce sa mai zic de marile valori. Îmi doresc un petic de cer senin de unde să urmăresc transformările de Nouă Eră și un pom să mă ocrotească. E mult?

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare