; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce vom vedea toamna aceasta la Acasă

30 August 2011

Pentru prima dată în ultimii ani, postul Acasă nu lansează o dată cu grila de toamnă o telenovelă românească. Televiziunea mizează însă pe trei telenovele nou-nouţe, cu actori sud-americani la modă, şi pe o campanie socială ce-şi propune să lupte împotriva violenţei în familie.

Poveşti pasionale de iubire, intrigi şi trădări – le veţi găsi pe toate în trei telenovele aşteptate de fanii genului, pe care postul Acasă le difuzează din septembrie.

William Levy şi Maite Perroni formează din nou un cuplu în „Triumful dragostei' („Triunfo del Amor'), o producţie cu o distribuţie impresionantă, difuzată din 9 septembrie, în fiecare zi de la 20.30. Din distribuţia producţiei mai fac parte Victoria Ruffo, Osvaldo Rios, Cesar Evora, Daniela Romo, Dominika Paleta și Pablo Montero.

Unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi latino-americani, Fernando Colunga, revine şi el pe micile ecrane din 12 septembrie zilnic, de la 19.30, alături de Lucero, în superproducţia „Stăpâna' („Soy Tu Duena'). Gabriela Spanic joacă în noua producţie un rol negativ, alături de David Zepeda, actorul pe care publicul l-a putut urmări anul trecut în telenovela „Predestinaţi'.

Edith Gonzalez, una dintre cele mai populare actriţe de telenovele va putea fi văzută în producţia „Sub cerul în flăcări' („Cielo Rojo'), din 12 septembrie, de luni până vineri de la 18.30, cu o pasională poveste de iubire ce sfidează trecerea timpului. Partenerul lui Edith Gonzalez este Mauricio Islas, cunoscut publicului din telenovele precum „Preciosa', „Iubiri' sau „Umbrele trecutului'.

Pe lângă cele trei telenovele, Acasă va redifuza şi unul dintre cele mai scumpe seriale de televiziune realizate vreodată: „Amor Real' se întoarce în casele telespectatorilor din 9 septembrie, în fiecare zi de la ora 15.30. Producţia îi are în rolurile principale pe Adela Noriega şi Fernando Colunga.

Tot în această toamnă, din 12 septembrie, la postul Acasă debutează campania Durerea nu este iubire', sub sigla sub sigla „Poveştirilor adevărate'. Postul se implică în rezolvarea unei probleme spinoase a societatii româneşti, violenţa în familie. Scopul campaniei este acela de a atrage atenţia asupra unui fenomen grav, care-şi lasă amprenta asupra societăţii româneşti şi de a solicita autorităţilor înăsprirea pedepselor pentru agresori. Poveştile prezentate în cadrul „Poveştirilor adevărate', în fiecare marţi, de la 16.30, sunt cazuri disperate ale unor femei care au căzut victime violenţei domestice şi care au reuşit să găsească ieşirea din situaţii limită.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare