; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Uimitoarea lume a lui Gumball

Ce vom vedea în luna mai, la Cartoon Network și Boomerang

13 April 2016

Luna viitoare, cele două canale dedicate copiilor aduc fiecare câte un serial nou. La Cartoon Network, vom vedea din 7 mai „Ceasul Yo-Kai', iar la Boomerang, ne vom delecta cu „Draculaș, vampirul iepuraș', din 23 mai.

 

La Cartoon Network

EPISOADE NOI – „Uimitoarea lume a lui Gumball'

Uimitoarea lume a lui Gumball

Premiera: luni, 2 mai, de la 17.20.

Difuzare: de luni până vineri, de la 17.20.

La toartă cu prietenul și fratele său adoptiv, Darwin, și cu sora sa genială, Anais, Gumball face ce face și calcă în străchini de fiecare dată. Iar boacănele și întâmplările ciudate se țin lanț în Elmore. Harnica mamă a lui Gumball, Nicole, și tatăl lui, Richard Watterson, care nu se spetește cu munca, nu pot decât să asiste șocați la boacănele lui.

 

SERIAL NOU: „Ceasul Yo-Kai'

Ceasul Yo-kai

Premiera: sâmbătă, 7 mai, de la 14.45.

Difuzare: în fiecare sâmbătă și dumincă, de la 14.45.

Yo-kai sunt creaturi invizibile care se fac vinovate de problemele de zi cu zi ale oamenilor. Oricine renunță la prietenia cu ei poate scăpa de orice problemă! Dar doar Nate este capabil să le identifice și să le urmărească, cu ajutorul ceasului Yo-kai, pe care l-a descoperit într-o zi, pe când căuta insecte în pădure.

Nate și prietenii lui pornesc într-o aventură în jurul orașului, în căutarea celui mai de temut Yo-kai, care este responsabil de o mulțime de probleme teribile.

 

EPISOADE NOI: „Aventurile fraților urși'

Aventurile fratilor ursi 1

Premiera: luni, 16 mai, de la 17.45.

Difuzare: de luni până vineri, de la 17.45.

Aventurile fraților urși deapănă povestea a trei urși care se străduiesc din răsputeri să se adapteze la lumea oamenilor – și nu-i ușor să faci asta când ești urs! Acțiunea se petrece în regiunea golfului San Francisco (unde altundeva?), unde îi însoțim pe Grizz, cel mai mare dintre cei trei și categoric cel mai iubitor de distracții, Panda, mare amator de social media și nemaipomenit de sensibil, și Ursul Polar, mezinul care tace și face. Se pot ei integra în societatea americană? Nu-i deloc sigur, dar e amuzant să-i vezi cum încearcă!

 

La Boomerang

EPISOADE NOI: Bugs! O producție Looney Tunes

Bugs! O productie Looney Tunes

Premiera: sâmbătă, 1 mai, de la 12.25.

Difuzare: sâmbătă și duminică, de la 12.25.

Bugs Bunny este cel mai faimos iepure animat de pe planetă! Popularul personaj de la Looney Tunes revine cu umorul lui imbatabil, în înfruntarea cu vechii săi inamici Wile E. Coyote şi Diavolul tasmanian, precum şi cu o mulţime de personaje noi şi captivante, ca Squeaks the Squirrel. Bugs se luptă cu ninja, barbari, ba chiar cu un spintecător negru cu fiţe de lup – în peripeţii care te vor lăsa cu gura căscată!

 

SERIAL NOU: „Draculaș, vampirul iepuraș'

image008

 

Premiera: luni, 23 mai, de la 17.20.

Difuzare: de luni până vineri, de la 17.20.

Serialul urmărește aventurile comice ale lui Draculaș, vampirul iepuraș care – în loc de a savura lichidul roșu, mult râvnit de orice vampir – savurează sucul de morcovi și de legume. Acest suc îl ajută să dobândească abilități supranaturale.

Draculaș, vampirul iepuraș, a fost, în trecut, animalul de companie a lui Dracula.

 

EPISOADE NOI: „Mr. Bean'

Mr. Bean

Premiera: luni, 30 mai, de la 16.30.

Difuzarea: de luni până vineri, de la 16.30.

Mr. Bean își dă cu stângul în dreptul de la o scenă la alta, adeseori în adorabilul său Mini verde. Poznașul personaj întâlnește o mulțime de personaje haioase, printre ele, iubita lui, Irma Gobb, și gazda ei impresionantă, Mrs. Julia Wicket, precum și mulți alții, ca Albert Einstein sau regina Elisabeta a II-a.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare