; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_NUP 174915 1119

Ce vom vedea în premieră anul acesta la televiziunea E!

11 August 2016

E! anunță premierele anului: Botched By Nature (care are premiera vineri, 19 august, la 22:00), Hollywood Medium with Tyler Henry, (care are premiera duminică, 28 august, la ora 22:00) și mult așteptata docuserie din opt episoade Mariahs World, care debutează în România la E! pe 11 decembrie 2016. De asemenea, vor veni și show-urile Catching Kelce și Total Bellas, care vor putea fi urmărite toamna aceasta la E!

 

Mariahs World

[Not a valid template]

Mariah Carey, talentata cântăreață și compozitoare recompensată cu numeroase premii internaționale de-a lungul carierei sale de succes, vine la E! pentru a arăta fanilor și publicului larg aspecte complet necunoscute până acum, din viața sa. Docu-seria săptămânală de opt episoade intitulată Mariahs World o urmărește pe Mariah Carey în turneul său Sweet Sweet Fantasy prin Marea Britanie, Europa și Africa, dar și pe măsură ce se pregătește pentru apropiata sa căsătorie. Mariah’s World, care va avea premiera în România duminică, 11 decembrie 2016, pătrunde îndeaproape în culisele vieții starului pop, inclusiv în mijlocul familiei, prietenilor și cercului său de apropiați care o ajută să rămână una dintre cele mai mari vedete ale momentului.

 

Catching Kelce

[Not a valid template]

Superstarul NFL Travis Kelce încearcă o mişcare nouă în jocul iubirii! 50 de femei singure din toate SUA – inclusiv foste WAGS (iubite şi soţii ale sportivilor celebri), vedete din lumea sportului, staruri social media, antreprenoare, iubire din copilărie şi modele din lumea fitness-ului – vor fi invitate la Los Angeles, pentru ca atletul pasionat de distracţie să-şi găsească o parteneră care să îi devină „coechipieră' pe viaţă. Pentru a-l ajuta să ia dificila hotărâre de a elimina, pe rând, candidatele, Travis a apelat la ajutorul prietenilor care îl cunosc cel mai bine: fratele lui mai mare (Jason Kelce de la Philadelphia Eagles) şi managerul lui longeviv (Aaron Eanes). Aflați cine merge mai departe și cine nu din episoadele seriei Catching Kelce, în premieră toamna aceasta numai la E!

 

Total Bellas

[Not a valid template]

E! Entertainment Television scoate la iveală, în noua serie săptămânală Total Bellas, vieţile reale ale gemenelor Nikki şi Brie Bella de la WWE Superstars. Total Bellas este seria spin-off a show-ului de succes marca E! Total Divas și va avea premiera toamna aceasta la E! Cele 6 episoade de câte o oră vor oferi telespectatorilor o privire exclusivă şi intimă în vieţile VIP ale gemenelor Bella şi partnerilor lor, John Cena şi Daniel Bryan, cei patru locuind pentru prima dată împreună, sub acelaşi acoperiş. Povestea începe când Nikki şi John ajung pe tuşă, după ce sunt răniţi, iar Daniel se retrage din ring. Seria-documentar va urmări relaţiile celor două cupluri excentrice de la WWE Superstars: Brie face tot posibilul pentru a-şi îngriji soţul, pe Daniel, dar şi pe Nikki şi John, încercând în acelaşi timp să-şi păstreze echilibrul mental intact. Nikki s-a operat recent la gât, Brie s-a retras în cadrul WrestleMania, Daniel a renunţat la WWE, iar John face valuri la Hollywood. Fanii vor arunca o privire exclusivă în spatele scenei vieţilor dinamice ale acestora, în cursul pregătirilor pentru un viitor incert.

 

Botched By Nature

[Not a valid template]

Au reparat ceea ce părea imposibil de reparat şi credeau că le-au văzut pe toate. Acum, Dr. Terry Dubrow şi Dr. Paul Nassif pornesc prin Statele Unite pentru a schimba vieţile celor care au fost distruşi de genetică sau incidente traumatice. În Botched By Nature, noua lor emisiune săptămânală de 8 episoade a câte o oră, care începe vineri, 19 august, la ora 22:00, la E!, cei doi medici călătoresc în toată ţara pentru a transforma vieţile pacienţilor dornici să-şi împartă poveştile impresionante cu întreaga lume; în plus, cei doi învaţă lucruri noi unul despre celălalt şi îşi întăresc celebra prietenie.

 

Hollywood Medium with Tyler Henry

[Not a valid template]

Din 28 august 2016, unul dintre cele mai căutate medium-uri de la Hollywood, Tyler Henry, revine la E! pentru a face şedinţe de spiritism uluitoare cu vedete aflate în căutarea unui sfat, unei legături sau unui rămas-bun de la persoanele dragi care au părăsit acest pământ. Seria săptămânală, care este o producţie marca 44 Blue Productions (companie nominalizată la Emmy) şi Corbett-Stern Productions, a avut premiera la începutul lui 2016, devenind cel mai urmărit program tip reality-show al postului E! din ultimii 3 ani, în SUA, exceptând emisiunile tip spin-off. Sezonul 2 din Hollywood Medium with Tyler Henry are premiera duminică, 28 august, la ora 22:00, numai la E! În acest nou sezon, clarvăzătorul, mediumul şi consilierul medical intuitiv în vârstă de de 20 de ani stă de vorbă cu o varietate de celebrităţi (atât sceptice, cât şi convinse că spune adevărul), pentru a le oferi mesaje din lumea de dincolo. Printre vedetele cu care Tyler are şedinţe în sezonul 2 se numără Kris Jenner, Tori Spelling, Melissa Joan Hart, Carole Radziwill, Moby, Kevin McHale, Jewel, Roselyn Sanchez, Austin Mahone, Retta, EJ Johnson, Rachel Hunter, Lil John, Whitney Port, Jennifer Esposito, Joely Fisher, Audrina Patridge, Kendra Wilkinson, Cory Feldman, Linda Blair, Mae Whitman, Nikki şi Brie Bella de la WWE Superstars, Madison Beer, Evelyn Lozada şi Shaniece Hairston. Pe 21 august, la ora 22:00, cu o săptămână înainte de debutul celui de al doilea sezon din Hollywood Medium with Tyler Henry, Tyler face un top 10 al prezicerilor sale din primul sezon al seriei. Saceastă ediție specială include și un interivu interesant cu Tyler, în care mediumul dezvăluie mai multe secrete din activitatea sa.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare