Homepage  / Vedete româneşti

La ce meserie visa Șerban Pavlu atunci când era adolescent. Actoria nu a fost prima opțiune a actorului din „Tătuțu”

La ce meserie visa Șerban Pavlu atunci când era adolescent. Actoria nu a fost prima opțiune a actorului din „Tătuțu”
19

de Cristina Țapu,

Șerban Pavlu este astăzi unul dintre cei mai iubiți actori din România și are succes formidabil. Cu toate acestea, atunci când era adolescent nu visa că va deveni actor, ci avea o cu totul altă meserie în minte.

Ce își dorea Șerban Pavlu să devină atunci când era adolescent

Șerban Pavlu a făcut furori cu rolul său din serialul Clanul, difuzat de PRO TV, iar fanii îl pod vedea din nou în rolul celebrului agent de poliție Costoiu în serialul marca Voyo, Tătuțu.

Șerban Pavlu a avut dintotdeauna o dragoste profundă pentru teatru și cinematografie, deși niciun alt membru al familiei sale nu împărtășea această pasiune. În perioada comunistă, părinții lui l-au încurajat să își aleagă o carieră, orientându-l spre o meserie de viitor. La început, a aspirat să devină regizor, dar odată cu trecerea timpului a realizat că meseria de actor i se potrivește mănușă.

serban-pavlu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

În timpul liceului, nu eram nici un elev strălucitor, nici un elev prost. M-am întrebat ce-mi place cu adevărat, ce mi-ar plăcea să fac, și răspunsul meu a fost teatru. Teatrul, și nu filmul, m-a atras la meseria asta.

Inițial, voiam să mă fac regizor de teatru. Îmi plăcea teatrul și ca loc. Îmi plăcea actul acesta live, întotdeauna mi s-a părut extraordinar. Ai mei nu s-au opus, erau spectatori de teatru, mergeau des. Eu așa am cunoscut teatrul. Mergeam des cu ei și datorită lor am cunoscut pentru prima dată lumea asta”, a povestit Șerban Pavlu, în cadrul unui interviu acordat Revistei Viva!

Șerban Pavlu se întoarce în rolul celebrului comisar Costoiu

Timp de 2 ani, în cele patru sezoane, „Clanul” a creat un fenomen. Scenariul, actorii, efectele speciale și felul în care a fost produs fiecare episod au dus povestea în casele a milioane de telespectatori care au ajuns să îndrăgească proiectul! Însă, cine știe, de fapt, cum a început totul…?! 

Șerban Pavlu, Carmen Tănase, George Ivașcu joacă în „Tătuțu”  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 19

În urmă cu aproximativ 20 de ani, viața lui Bebe Udrea era printre mafioți. Cunoscut drept „Măcelaru”, Bebe a avut un scop clar: să ajungă în vârful propriului clan! Cum a construit totul, care este povestea din spatele unora dintre cele mai îndrăgite personaje și care a fost parcursul lor încă de la început, vom vedea în serialul „TĂTUȚU`”, disponibil pe Voyo începând cu data de 19 octombrie.

Cei de acasă au fost fascinați de tot ce s-a petrecut în serialul CLANUL. De la povestea celor doi frați, la viața lui Bebe Măcelaru, până la dorința lui Costoiu de a-l prinde pe Bebe. Toate au un trecut, iar acel trecut își va spune povestea în noul serial: „TĂTUȚU”. 

Șerban Pavlu îl interpretează pe comisarul Costoiu. Carmen Tănase este Luminița Achim, mama lui Tudor Achim, iar George Ivașcu îl interpretează pe Pelicanu’. 

Sursă foto: Instagram – Pro TV

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton