Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce vedete joacă alături de Keira Knightley în thrillerul Netflix „The Woman in Cabin 10”. Ce știm despre proiect

Ce vedete joacă alături de Keira Knightley în thrillerul Netflix „The Woman in Cabin 10”. Ce știm despre proiect
9

de Andreea Hentea,

Guy Pearce, Hannah Waddingham, Kaya Scodelario și Gugu Mbatha-Raw joacă alături de Keira Knightley în viitorul thriller „The Woman in Cabin 10”, pe care îl vom vedea pe Netflix. Ce știm deocamdată despre film.

Ce vedete joacă alături de Keira Knightley în thrillerul Netflix „The Woman in Cabin 10”

Filmul care va ecraniza bestseller-ul „Femeia din cabina 10” / „The Woman in Cabin 10”, scris de Ruth Ware (publicat și la noi), și-a adăugat recent pe generic o mulțime de nume sonore, alături de Keira Knightley, care fusese distribuită acum ceva timp, scrie deadline.com.

Guy Pearce („Crima din Easttown”, „Un spion printre prieteni”), Kaya Scodelario („Fiica regelui”, „Gangsteri cu stil”), David Morrissey („Britannia”, „În umbra crimelor”, „The Walking Dead”), Gugu Mbatha-Raw („The Morning Show”, „Jaf în zbor”) și Hannah Waddingham („Ted Lasso”, „Cascadorul”) sunt doar câțiva dintre actorii proaspăt anunțați ca făcând parte din distribuție.

‘Boston Strangler’ New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

O ecranizare promițătoare

Romanul cu accente de thriller al scriitoarei engleze Ruth Ware are în centru o jurnalistă, Lo Blacklock, care pleacă spre Marea Nordului într-un exclusivist vas de croazieră. La început totul se desfășoară într-o atmosferă impecabilă, însă la un moment dat Lo vede cum o femeie este aruncată, noaptea, peste bordul luxosului vas. Când relatează ce a văzut, atât pasagerii, cât și echipajul îi spun că nu s-a întâmplat nimic. În ciuda faptului că nimeni nu o crede, ea este convinsă că femeia misterioasă a existat – mai ales că își aduce aminte vag că i-a împrumutat ceva – și continuă să caute răspunsuri, ajungând astfel să-și pună viața în pericol.

Despre cartea lui Ruth Ware (care a cunoscut un imens succes încă de la romanul său de debut, „Într-o pădure întunecată”, publicat în mai mult de patruzeci de țări) s-a spus că este „un thriller intens și imprevizibil” și că îmbină inspirat „atmosfera terifiantă cu elementele supranaturale”.

Filmul este regizat de Simon Stone, autorul dramelor „Fiica” / „The Daughter” (2015), cu Sam Neill, Geoffrey Rush și Miranda Otto, și „Situl” / „The Dig” (2019), cu Ralph Fiennes și Carey Mulligan, iar scenariul este scris de Joe Shrapnel și Anna Waterhouse („G.I. Joe: Snake Eyes”).

Filmările au început deja luna aceasta, în Dorset, însă deocamdată nu s-a stabilit o dată precisă pentru lansarea filmului.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton